Új szíjakat igen, UWB-t nem kínál majd a következő Pixel Watch

Megjárta az FCC engedélyeztetési folyamatát a Google Pixel Watch 2, ez fedett fel több dolgot is az új óráról.

Megjárta az Egyesült Államokban a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (Federal Communications Commission, röviden FCC) engedélyeztetési folyamatát egy még be nem mutatott Google okosóra, melyről joggal feltételezhetjük a korábban kiszivárgott pletykák nyomán, hogy a Pixel Watch 2, melyet idén ősszel, a Pixel 8 és 8 Pro okostelefonok mellett dobhat piacra a Google. Az FCC adatai alapján három változatban készül a Pixel Watch 2, a dokumentumok alapján a G4TSL lesz a Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatra hagyatkozó változat, míg a GC3G8 és GD2WG modellszámokat viselő órák lesznek az LTE hálózati kapcsolatra is képes modellek. Az LTE-modellek közül előbbi az (LTE B) 5-ös és 7-es, míg utóbbi a 2, 4, 5, 12, 13, 17, 25, 26, 66 és 71-es frekvenciasávokat támogatja, ez az első generációs Pixel Watch óránál is így volt attól függően, melyik piacon került forgalomba a kartárs.

Az FCC adatai a Google Pixel Watch 2-es órákrólAz FCC adatai a Google Pixel Watch 2-es órákrólAz FCC adatai a Google Pixel Watch 2-es órákról Az FCC adatai a Google Pixel Watch 2-es órákról (forrás: 9to5Google) [+]

Az FCC adataiból megtudni még, hogy plasztik aktív, fém hálós (Mesh vagy Milanese), illetve két fajta fém darabos szemekből álló óraszíjjal (Oyster és egy új, melyre vékonyként hivatkozik az FCC) lesznek választhatók a friss Google órák. Jelenleg is van egyébként külön megvásárolható fém szíj a Pixel Watch mellé, de a Google által az előző generációval bejelentett, inkább női csuklókra szánt Mesh szíjak végül nem kerültek forgalomba. Megcáfolják az FCC adatai azt a pletykát is, melyek szerint UWB chippel szereli fel a Google következő óráját, ugyanis semmi nyoma az UWB lapkának az FCC adathalmazában, holott jelen kellene lennie akkor is, ha a hardverelem nem aktív első bekapcsoláskor, ahogy a Pixel Tablet esetén volt. Valószínűleg a Google kísérletezett az UWB-vel és készített olyan prototípusokat az órából, ahol a Snapdragon W5 Gen 1-es processzor mellé került UWB lapka is, de úgy tűnik, a piacra szánt modellből végül kimarad.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés