- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Egy kis leak.. Nem biztos, hogy igaz is.
-
Aryon87
félisten
válasz
Sanyi9889567 #16 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Szerintem simán marad Ultra. -
-
Aryon87
félisten
Én azért örülnék ha lenne 17Ultra is, mert így hogy -1 kamera meg úgy maga az Ultra modell kukázása miatt fekete pontot érdemelnek akkor. 14Ultrám van, és baromi jó a 4 kamera benne, a 15Ultrának mégjobb. És jó lenne ha továbbvinnék ezt.
-
spheedx
csendes tag
válasz
Peaceliker #2 üzenetére
Selfiere jobb valóban de előlapi kamera nélkül pl a videó hívásoknak búcsút lehet inteni mert arra a hátlap kijelző már nem lesz elég. Kell az előlapi is, viszont amíg a kijelző alatti megoldás nem hoz olyan minőséget amilyet kellene addig el kell fogadni a lyukas képernyőt.
-
Atomgeszi
nagyúr
Szimplán az iPhone 17-es széria ellen küldik egy-az egyben harcba.
S míg az iphone-nál egy ekkora kameraszigeten nincs semmi, ők feltöltötték egy régi ötlettel, hogy ők ezt is tudják.
Aminek hasznát tényleg csak szelfinél látom, hogy a hátsó kamerát lehet használni jobb minőségű képekre.
De az, hogy valaki kijelzővel lefordított telefont rakjon az asztalra, hogy ez a hátsó kijelző legyen felül, sok értelmét nem látom.Remélem, hogy a 17 Ultránál elhagyják ezt és inkább hasznosabb dologgal töltik fel.
Egyébként a 11 Ultra tulajok talán tudják mondani, hogy évek alatt mire használták. -
-
UdiAti
csendes tag
Biztosan jó készülékek lesznek. Az ottani kultúra fényében érthető az Apple másolása, de szimpatikusabb lenne, ha a saját lábukon próbálnának megállni, nem másokhoz viszonyítva magukat.
Amúgy őszintén kérdezem - és bocsánat, ha tájékozatlan vagyok - de az AOD korában mi indokolhat egy hátsó kijelzőt? Értem, hogy menőn néz ki (meg láttam itt a hírekben, hogy csomó kínai gyártó használja a strapa vonalon is), de ad valami jelentőségteljes pluszt a mindennapi használat során? Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest