- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Szerintem simán marad Ultra. -
-
Aryon87
félisten
Én azért örülnék ha lenne 17Ultra is, mert így hogy -1 kamera meg úgy maga az Ultra modell kukázása miatt fekete pontot érdemelnek akkor. 14Ultrám van, és baromi jó a 4 kamera benne, a 15Ultrának mégjobb. És jó lenne ha továbbvinnék ezt.
-
spheedx
csendes tag
válasz
Peaceliker #2 üzenetére
Selfiere jobb valóban de előlapi kamera nélkül pl a videó hívásoknak búcsút lehet inteni mert arra a hátlap kijelző már nem lesz elég. Kell az előlapi is, viszont amíg a kijelző alatti megoldás nem hoz olyan minőséget amilyet kellene addig el kell fogadni a lyukas képernyőt.
-
Atomgeszi
nagyúr
Szimplán az iPhone 17-es széria ellen küldik egy-az egyben harcba.
S míg az iphone-nál egy ekkora kameraszigeten nincs semmi, ők feltöltötték egy régi ötlettel, hogy ők ezt is tudják.
Aminek hasznát tényleg csak szelfinél látom, hogy a hátsó kamerát lehet használni jobb minőségű képekre.
De az, hogy valaki kijelzővel lefordított telefont rakjon az asztalra, hogy ez a hátsó kijelző legyen felül, sok értelmét nem látom.Remélem, hogy a 17 Ultránál elhagyják ezt és inkább hasznosabb dologgal töltik fel.
Egyébként a 11 Ultra tulajok talán tudják mondani, hogy évek alatt mire használták. -
-
UdiAti
csendes tag
Biztosan jó készülékek lesznek. Az ottani kultúra fényében érthető az Apple másolása, de szimpatikusabb lenne, ha a saját lábukon próbálnának megállni, nem másokhoz viszonyítva magukat.
Amúgy őszintén kérdezem - és bocsánat, ha tájékozatlan vagyok - de az AOD korában mi indokolhat egy hátsó kijelzőt? Értem, hogy menőn néz ki (meg láttam itt a hírekben, hogy csomó kínai gyártó használja a strapa vonalon is), de ad valami jelentőségteljes pluszt a mindennapi használat során? Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest