Hirdetés
- iPhone topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Egy kis leak.. Nem biztos, hogy igaz is.
-
Aryon87
félisten
válasz
Sanyi9889567
üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem simán marad Ultra. -
-
Aryon87
félisten
Én azért örülnék ha lenne 17Ultra is, mert így hogy -1 kamera meg úgy maga az Ultra modell kukázása miatt fekete pontot érdemelnek akkor. 14Ultrám van, és baromi jó a 4 kamera benne, a 15Ultrának mégjobb. És jó lenne ha továbbvinnék ezt.
-
spheedx
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Selfiere jobb valóban de előlapi kamera nélkül pl a videó hívásoknak búcsút lehet inteni mert arra a hátlap kijelző már nem lesz elég. Kell az előlapi is, viszont amíg a kijelző alatti megoldás nem hoz olyan minőséget amilyet kellene addig el kell fogadni a lyukas képernyőt.
-
Atomgeszi
nagyúr
Szimplán az iPhone 17-es széria ellen küldik egy-az egyben harcba.
S míg az iphone-nál egy ekkora kameraszigeten nincs semmi, ők feltöltötték egy régi ötlettel, hogy ők ezt is tudják.
Aminek hasznát tényleg csak szelfinél látom, hogy a hátsó kamerát lehet használni jobb minőségű képekre.
De az, hogy valaki kijelzővel lefordított telefont rakjon az asztalra, hogy ez a hátsó kijelző legyen felül, sok értelmét nem látom.Remélem, hogy a 17 Ultránál elhagyják ezt és inkább hasznosabb dologgal töltik fel.
Egyébként a 11 Ultra tulajok talán tudják mondani, hogy évek alatt mire használták.
-
-
UdiAti
csendes tag
Biztosan jó készülékek lesznek. Az ottani kultúra fényében érthető az Apple másolása, de szimpatikusabb lenne, ha a saját lábukon próbálnának megállni, nem másokhoz viszonyítva magukat.
Amúgy őszintén kérdezem - és bocsánat, ha tájékozatlan vagyok - de az AOD korában mi indokolhat egy hátsó kijelzőt? Értem, hogy menőn néz ki (meg láttam itt a hírekben, hogy csomó kínai gyártó használja a strapa vonalon is), de ad valami jelentőségteljes pluszt a mindennapi használat során? Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Metal topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igaz nekem majd júliusban esedékes a csere.