Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Loopus
tag
Annyit kibir a kullo, amennyi a Zalman megtartasahoz szukseges. Szinten tapasztalat
, mar tobb mint egy eve tart egy darab az is7-emen egy ugyanilyen bordat. Az viszont igaz, hogy nagyon kis ivben nem lehet hajlitani, mert torik. Amugy meg egyszeru megcsinalni, ket fogo kell hozza (egy csipo, meg egy kupos), egy reszelo, meg egy vonalzo.
Biciklirol nem erdemes leszedni igazabol, mert ha kulon veszel egy kullot (amibol ket lefogato is kijon) az kb 30HUF, ha meg ujra kell kulloztetni a biciklit, az biztos, hogy tobb. - 

lord levi
csendes tag
UP!
 - 

lord levi
csendes tag
Valaki nem tudná eladni nekem a röügzítőjét???(''drótját'')

- 

lord levi
csendes tag
Hello!!!
Egy kérdést szeretnék feltenni(és ehhez nyitnom kellet egy új témát
 ) :
Van egy MSI 925x neo platinum (ezen a chipset rögzíítő egy ''drót''alaplapom és vettem rá egy zalman ZM-NB47J chipset hűtőt és az a gáz hogy nem tom feltenni az alaplapomra.Eredetileg ugy gondoltam hogy maj leszedem a gyári rögzítőt és azt teszem a zalmanra.DE a gyári rá van ragasztva forrasztava meg minden.Így nem tom hogy tegyem fel.Ragyasztani nem akarom!!!!
Valaki tudna nekem csinálni olyan rögzítő ''drótot''(lehetőleg jó erőset). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
 - Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
 - Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
 - Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
 - Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia

- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
 - Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, mar tobb mint egy eve tart egy darab az is7-emen egy ugyanilyen bordat. Az viszont igaz, hogy nagyon kis ivben nem lehet hajlitani, mert torik. Amugy meg egyszeru megcsinalni, ket fogo kell hozza (egy csipo, meg egy kupos), egy reszelo, meg egy vonalzo.

)

. először próbálkozok gariztatással, aztán ha nemmegy, akkor fogok csak megpróbálni alkotni valami használhatót.