- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
zoltan6
addikt
-
ontheground
tag
válasz
domperke #5810 üzenetére
Köszi, viszont másik böngészőben cookie törlések után is ugyanaz a jelenség. Közben viszont rájöttem, nem csoda, hogy ezt írja ki a rendszer, hiszen az első üzire kattintgattam, amiben az értékelést kell engedélyezni. A másik(amiben én tudnék értékelni) úgy néz ki meg se jött, vagy közben eltűnt, vagy nem tudom.
-
SUPREME7
őstag
válasz
domperke #5791 üzenetére
Inkább az a hihetetlen, hogy az egyik legfontosabb funkció hibáit ~3 év alatt sem sikerült megoldani. Sokan meg csak a HA-t használják, a fórumot nem, fingjuk nincs mi az a "témaösszedoglaló" és, hogy ott kéne keresniük a megoldást, mert a HA "help" részében véletlenül sincs erről szó, pedig mennyivel egyszerűbb lenne oda bemásolni az a 2 mondatot...
-
Zaji
őstag
válasz
domperke #5667 üzenetére
Én megcsináltam az összefoglalóban leírtakat, de így sem működik. Próbáltam több gépről mobilról is, de sikertelenül. Mindenhol azt írja, hogy értékelést kezdeményeztem, de az eladó nem kapott róla üzenetet.
Végül is mindegy, mert az értékelést újra lehet kezdeményezni az eladó adatlapjáról. -
-
Piet_
tag
válasz
domperke #5517 üzenetére
Nálam eddig tök jól működött, volt is egy jó pár értékelésem már oda-vissza, de kb egy hete megszűnt létezni az egész funkció, többen is jelezték már nekem. Ez az egyik, a másik meg, hogy kb 1 éve már nem kapok semmilyen e-mail értesítést a privát üzeneteimről (igen, be van kapcsolva, nem, nincs spambe, webmailen se.)
Ezzel kapcsolatban egyszer már írtam, és kb én voltam hülyének nézve, és a legprofibb megoldást annak gondolta az illető, hogy cseréljem le az e-mailcímem mert biztos ott a hiba...mondom WTF -
Imperius
csendes tag
válasz
domperke #5517 üzenetére
Tudom, én hibám, de sietve rápillantottam arra a bejegyzésre, az első bekezdés nem tűnt fontosnak a többihez képest, így átugrottam, utána meg indokolatlan volt a jelentésről olvasnom értékelés helyett.
Egyébként azért lep meg mindenkit nem a kezdetektől bugos, már van kb 10 értékelésem, csak azóta rosszabbodott a helyzet... -
válasz
domperke #5517 üzenetére
Én nem akarom kritizálni senkinek a szaktudását, munkáját, de ha ez ekkora gond, mint Te is mondod, akkor nem meg kellene oldani?
Ez olyan, mint amikor az úthibák kijavítása helyett kiraknak egy táblát, hogy egyenletlen úttest...
Elkeserítő! (persze lehet én csinálok a bolhából elefántot) -
Veniac
újonc
válasz
domperke #5490 üzenetére
Köszi! Sikerült.
Viszont, mi volt az oka, hogy default disabled lett a hardveraprós privát üzenetek értesítője? Ha azt az elég alap user story-t nézem, hogy egységsugarú halandóként regisztrálok a hardverapróra és eladnám az egyszem gépem, majd a másik egységsugarú vevő szintén regisztrál, hogy megvehesse, ír egy üzenetet, amiről ha nem lépek be nem is tudok. Ha mégis és válaszolok, akkor meg ő nem fog róla értesülni, és lehet eszébe se jut újra belépni, mert arra gondol, hogy majd biztos kap valami értest (meg különben is de bunkó az eladó, hogy nem válaszol). Bármelyikünk téves feltételezése meghiúsult eladáshoz/vásárláshoz vezethet.
Ennek egy alpontja, hogy mivel csak eladni szerettem volna, más oldalakat nagyon nem is használva, eszembe se jutott, hogy nem a hardverapro.hu-n kell a beallítást keresni.
Várható, hogy lesz a hardveraprón is link a beállításokhoz? Esetleg egy megjegyzés oldalt, hogy a privát üzenet értesítési beállítása éppen mi?
-
-
0Zero0
újonc
válasz
domperke #5387 üzenetére
Nekem ez az első alkalom, hogy nem kaptam semmit. Se értesítő, se e-mail, spam üres, de szerintem a megfelelő helyen leírtam mindent és most már a másik fél is, de "lehetőséget kaptam", hogy ezt újra megtegyem és meg is teszem, mert feltételezem más is megtenné értem. Ergo ez elvi kérdés és abban nem tűrök könnyelműséget, hanyagságot. Itt jegyezném meg, hogy ne érezd magad kellemetlenül
http://hardverapro.hu/tag/erunosta
amiatt, hogy ketten is kevesek vagyunk ahhoz, hogy érdemben történjen valami. Talán, ha három példányban leírjuk ugyanazt, akkor majd most... Csak azt nem értem, hogy miért kellett beazonosítani pontosan a jelentésem, ha úgysem foglalkoznak vele, mert kérnek belőle még egyet...? Ráadásul a kettőnk története tökéletesen fedi egymást, nincs ellentmondás, nem negatív értékelést szeretnénk adni a másiknak, hogy előbb mérlegeljék melyikünknek lehet igaza. -
Erunosta
tag
válasz
domperke #5385 üzenetére
Ezt a problémát azért nem értem, mert elvileg ide a hardverapróba is kapunk értékelős linket, a privát üzenetbe (mondjuk ahogy írtam valamilyen oknál fogva pont nála nem kaptam linket én se ide csak emailben). Rendben, jelzem neki, hogy tüzetesen nézze át a mailjeit/spammjeit. Már nekem kezd kellemetlen lenni, hogy "kuncsorgok" az értékelésért.
Köszönöm az eddigi segítséget! -
Erunosta
tag
válasz
domperke #5383 üzenetére
Először kérdeztem itt fórumon és nem tudtam mi a menete a dolgoknak. Mit lehet és mit nem. Én konkrétan attól tartottam, hogy azért kapom a letolást, mert egy másik tag adatlapját belinkelem ide. Erre pont fordítva történik.
Ő lenne az:
[link]és itt van a termék amit(amiből) vásárolt:
[link]Az ő bevallása szerint már írt jelentést ami "feldolgozva" státuszban van.
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged