-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
molvany
aktív tag
Igen, mindenki van valahol. Ha már mindenki van valahol, akkor miért volt nehéz ( szerintem erre nem is gondolt senki, pedig illete volna - na jó, ezt ne feszegessük ) pl. a sok város név közé min. annyit tenni : Külföld
Vagy elképzelhetettlen hogy esetleg valaki küldföldröl árul ? Vagy hogy vannak akik vásárlonak is külföldröl ?
Ha már kötelezövé van tévve a bejelölés ( hüleség ! ) akkor jó lenne a fantáziát is kissé szabadjára engedni.Természetesen ahoz már nem lehet külön programot faragni, hogy minden érdeklödö elöször olvasson, lehetöleg végig azt a szerencsétlen leírást, mielött kérdezne.
-
Robbantos
csendes tag
6 napja nem jelentkezett be, még megvárom míg újra feltűnik, addig nem jelentem és nem bizalmatlankodok az üzlettársamban.
Általában meg szoktam nézni mások elérhetőségeit, mielőtt előreutalok, de most nem néztem meg és sajnos már az újítás miatt nem is tudom :S
Nem lehetne újra bevezetni a hardverapróban, hogy a hirdetők adatlapján ne csak a Bemutatkozás, meg a Regisztráció ideje és az Utoljára bejelentkezés időpontja látszódjon, hanem az e-mail cím és telefon zám továbbra is úgy, mint korábban?
Ez már önmagában nagyon sokat jelentene
-
molvany
aktív tag
Azért ezt az " elöre utalás " dolgot nem kellene a " h...e " kifejezéssel illetni
Igenis vannak megbízható eladók, akiknek minden további nélkül ( és jelzö nélkül ) lehet elöre utalni.Robbantos
Ilyenkor szoktam lekaparni ( 8 év vaterával a hátam mögött ) mikor valaki azt írja, hogy bezzeg én mindig mindent megkapok, nekem még sosem veszett el levelem, stb. stb.
Igenis megtörténhet, mivel az eladó és vevö között ott van a szállító, ha nem személyes a kapcsolat ( most ne nevezzük nevükön öket ).
Akik között szintén nem kevés a link alak. -
sing1ep1ayer
őstag
És akkor miért van az, hogy egyik hirdetésnél miután rákattintok az ÉRTÉKELD gombra, akkor visszatéréskor a gomb inaktív, helyesebben ott van helyette, hogy értékelés folyamatban (vagy ilyesmi), míg a szerintem bugos hirdetéseknél akárhányszor rá tudok kattintani a gombra, ahányszor csak visszatérek az oldalra. Elég érdekes, hogy pont ezen hirdetések gazdáinál "megy spambe" a levél.
szerk:
Ja, és ha ugyanez az ember felrakja ugyanazt a hirdetést újra, csak hogy mégis valahogy tudjunk értékelést leadni, akkor már minden oké. Itt tuti van valami gond, de csak haladjatok sorban, örülök hogy foglalkoztok a dolgokkal. -
-
imibogyo
veterán
Sajnos, pedig ennek lett volna a legtöbb értelme. Vannak hirdetések melyek egy bizonyos idő után újra aktuálissá válnak és ha már egyszer meg van írva, miért írnám meg újra. Ebben az esetben viszont lehet újra alkotni. Emiatt majd az archívak között is lesz majd, hogy "ugyanaz" többször ismétlődik.
-
Csak a régiek gondolom, mert a súgóban van egy ilyen mondat:
"Érvényességi idején belül az általad archivált hirdetéseket újra aktiválhatod."Más: A kiskép az még a régi ezen archivált hirdetésen, nem húzza be jó helyről?
(L:/dl/upc/2013-09/16/46236_kwu0ji4t165p8j6n_kiskep.jpg)
(/L)
-
kjani18
őstag
Na, újra!
Kedves Parci !
-Nem neked írtam, ahogy megígértem még tegnap, téged 1 - 2 hétig nem zavarlak, amig melóztok.
-Nézd meg az " elinflál " szó jelentését, nem írhatom le, mert tilos politizálni.
-Nem én fenyegetőztem, Te fenyegetőztél...( olvass vissza )
-Tisztában vagyok házigazdai jogaiddal, tilts ki a válaszom miatt, másik oldalon is belinkelhetem az itteni pirosaimat, immár nincs különbség.
-Amúgy köszi a munkátokat!Üdv
Jani
-
és egyébként a fenébe azzal, hogy valahogy mindig akkor kerül elő a jogászkodás, fenyegetőzés, amikor valaki két dolgot képtelen: olvasni és értelmezni az olvasottakat.
egyetlen dolgot nem tolerálunk semmilyen szinten: ezt.
bárki láthatja, hogy igazán századszorra is reagálunk ugyanazokra a hülyeségekre. kedvesen, ha bírjuk. de ez mindennek az alja a mi szemünkben. a jutalom pedig banán lesz, rosszindulattal szemben nem szeretnénk türelmesek lenni.
-
Hmmz
aktív tag
Kedves Házigazda,
érdeklődnék hogy az EMAIL és a Személyes adatok/TELEFONSZÁM-mal felmerülő kédéseket direket ignárlod é sokadszorra vagy csak véletlenül?
Szépen kérdem, hol lehet ezek látni az új HA-n?, illetve tervezitek egyáltalán ezeket.
(Azon kivül hogy megprobálok PH-n rákeresni valahogy..)
Kösz -
04ahgy
nagyúr
Ok. A péntek reggel előtti hirdetések kapcsán köttetett üzleteket, ha a még bugos rendszerben volt az értékelés kezdeményezve, megejtve és befejezve, lehet-e, vagy sem újra értékelni?
Ha nem, mi a megoldás? Adjam fel ugyanazt a hirdetést még egyszer, "adminisztratív jelleggel", hogy értékelhesse a vevőm?
HGyu
-
Mr.Skynet
senior tag
Értem, köszi a választ
Még egy kérdést engedj meg kérlek, mert ezzel tényleg nem jutok előrébb.
A régi Hardveraprón nekem úgy volt beállítva a hirdetések "listázása" (nem biztos, hogy jó a megfogalmazás), hogy függetlenül attól, hogy ki mit hogyan UP-olt, a hirdetés feladásának sorrendjében voltak a hirdetések, azaz mindig fentről lefelé haladva a frissen felkerült hirdetéseket láttam, időrendben lefelé haladva a régiek felé...Volt egy lehetőség azt hiszem a saját beállításaimnál, hogy mi szerint listázzon nekem az oldal.
Most elég bosszantó, hogy irdatlanul meg van keveredve az összes hirdetés. Kicsit konkrétabban --> tegnap nagy nehezen végig böngésztem vagy 200 laptopot részben mobilról, mert nincs notim és ugye venni szeretnék. Mivel idő közben felkerültek új hirdetések is, most ugye megnézném az újakat, de össze van keveredve azokkal amiket már tegnap is végig pásztáztam órák alatt. Szóval nagyon mókás, hogy rányomok egyre, majd búslakodva nyomokdom a vissza gombomat, hogy "basszus, hát ezt is láttam már tegnap..."
Nem találom a rendezés lehetőséget, most én vagyok rokkant, vagy ez a lehetőség megszűnt
Látom én, hogy van jópár hirdetés címe mellett egy "ÚJ!" felirat, de nem jövök rá, hogy ez mi alapján kerül oda bizonyos hirdetések mellé. Láttam olyan 2 hirdetést is, ami kb. 10perces eltéréssel lett feladva a mai napon és az egyiknél ott van az ÚJ! figyelmeztetés a másiknál nincs, most akkor hány óra hány perctől számít újnak az adott napon egy hirdetés?
PC-ről még csak-csak, de mobilról egy rémálom így böngészés.
Előre is köszi a választ
-
regener
veterán
-
-
Mr.Skynet
senior tag
Tényleg bocs, hogy közbe szólok ráadásul off-ban, de itt azért ez nem ennyire egyszerű és nagyszerű, ahogy ezt Ti beállítjátok.
Ne értsetek félre, értem én mit szeretnétek elérni és az elképzelés sem rossz, sőt egy vadiúj még soha nem használt értékelési rendszernek tökéletes is lenne. De itt sokan nem érzik át a súlyát annak, amiért jópáran sírunk most. Ez az 1 üzlet 5 értékelés ez onnantól irreális, főleg annak fényében, hogy azzal próbáltok vigasztalni minket, hogy a régi értékelések nem vesznek el, hogy a régi értékelések nincsenek beszorozva 5-el.
A fő probléma, hogy pl. van esetemben 37 pozitívom a régi rendszerben 37 valós üzlettel. Majd mondjuk jön valaki aki frissen reggelt az oldalra, nem 37, hanem 7 hirdetés után felvillant 35 pirosat simán és akkor hol itt az igazság
. Nem fogja ezeket a dolgokat tudni az új user, sőt ezrével vannak olyanok is, akik a hirdetést sem hajlandóak végig olvasni, nem fogják a mi kis linkelt régi eredményeinket nézegetni. Azt fogja nézni, ami az orra előtt van mindig, tehát az új rendszer eredményeit.
Az pedig, hogy az eladók azért is simán kaphatnak negatívot, amiről nem is ők tehetnek ez talán még valahogy megbocsátható, mert tényleg mondasz valamit az ebay-es hasonlattal kapcsolatosan.
Én most feladtam valamit, a posta ráült, késik a küldemény, kapok érte egy negatívot. Innentől kezdve persze talán nem is fogok nagy jelentőséget tulajdonítani a negatívoknak, persze ezt majd mindenki maga dönti el - oké.De van ennél egy sokkal nagyobb probléma! Mondjuk valaki csúnyán átvágott valakit, rendőrségi ügyek stb. kapott az illető 1 negatívot. Mit lát majd a gyanútlan vásárló? Hát van 1 negatívja. Nálam pedig késett mondjuk 2 embernél a postának hála 2 küldemény, mit látunk? 2 negatívom lesz. Most akkor melyiknek nagyobb a súlya? Az 1 negatívnak, vagy a kettőnek? Ezt már nevetségesnek se nevezném.
Az pedig, hogy az új rendszerrel nyomon követhetőbb az eladó referenciája, az erős túlzás. Most a héten is egy laptopot adtam el 1 negatívos user-nek, simán rákerestem, hogy mi volt a bűne és látom, döntöttem. Az új rendszerben pedig majd görgethetek, hogy a 10 éves user 100 negatívja közül mégis mi volt tényleges átvágás és mi az amit csak a zero tolerancia miatt kapott szerencsétlen eladó, mert a kedves vevő esetleg bal lábbal kelt fel.
-
molvany
aktív tag
Nincsen különbség. Régi áthozott és újnál is ugyanez a helyzet.
Délelöt még nem volt vele gond.
Vagyis volt kezdetek óta egy olyan gond ( gyakorlatilag talán azzal kezdödhetett ? ) hogy minden szerkesztésnél összehozta a sorokat.
Tehát ha már egy betüt szerkesztettél a leírásban, ha nem szedted szét ismét a sorokat ( amik elötte szét voltak már ) akkor a végén ismét olyan volt mint most ( összezsúfot ).
Na ez fejlödhetett odáig, hogy mostmár nem is lehet semmikor szétvenni.Remélem sikerült érthetöen leírnom
-
Buster17
addikt
Akkor rendben. Csak normálisan egy biznisz egy pozitív mint minden máshol. Ha így jó akkor jó.
Csak az fura hogy ha valakinek késett a csomag (nem az én hibámból) akkor arra minuszt ad, mert nem ért oda időben és elég rosszul nézne ki nevem mellett egy minusz holott a üzlet minden rendben sikeresen lezajlott.
-
-
kovee01
tag
-
-
-
Dan86
csendes tag
Sziasztok,
Mivel én is ezzel a problémával küzdök, így Peti nevében is próbálok nyilatkozni.
Amikor rámegyek az "Új hirdetés feladása" gombra, bejön minden szépen, ahogy kell.
Megadom az adatokat, képek, szöveg, cím, etc..., majd alul a "Feladás folytatása" gombra kattintva csak egy üres oldal töltődik be (csak az a része üres, ahol a hirdetést kellene látnom, a HA többi része ("kerete") látszik), a hirdetés pedig eltűnik az éterben.
Azóta mát volt kilépés-belépés, próbáltam újra feladni, ugyanaz a helyzet.Üdv,
Dani/Ez ronda bug, ma ránézünk! Parci/
[ Módosította: Parci ]
-
-
canniball
nagyúr
Nem oldalt; középen a hirdetés alatt közvetlenül volt ugye a figyelemfelhívó box (ne utalj előre stb.), ezalatt pedig a "hsz.-részleg" aminek a "fejléce" volt a hirdetés címe és emellett a cím mellett volt a kis kattintható ikon.
De úgy rémlik középen fent a cím mellett is volt. -
canniball
nagyúr
Mint a funkciót eddig használó user a kollégához hasonlóan én is nyögvenyelősnek tartom ezt a megoldást. Gondolom a szerver életének megkönnyítése miatt lett ez így kitalálva, ez persze érthető, de ha szabad egy kompromisszumos javaslatot tenni: legalább a saját apróknál elérhetővé tehetnétek a dolgot.
(#637) "...eddig sem volt ilyen lehetőség..."
Hogyne lett volna, minden hirdetés címe mellett ott volt a kis boríték (mint a topikoknál). -
Értem, csak eddig a hirdetésnél volt ez a lehetőség, nem kellett a kedvencekhez adni ehhez. Most adhatom a kedvencekhez, bepipálhatom a email küldést, majd törölhetem a kedvencek közül, mert nem akarom ott tárolni a saját hirdetéseim.
Simán beférne pl. a hirdetés jobb felső sarkában lévő sorba, ahol a fb logó is van.
-
ghostmat
tag
elérem, minden rendben már az újban is látszanak az eddigiek.
Egy jpeg volt beszúrva az üzenetbe és mikor rákattintok - akár linkként van az üzenetben akár képként - ERROR, oldal nem található. Ahol pedig nekem eredetileg képként volt beillesztve a levelezőtárstól ott a kettészakadt kép ikonja fogad.
remélem így már érthetőbb kicsit
kösz
ezt szeretném megnyitni az alsó sorban még a webhely is ki van írva
-
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest