- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
Kalandor #5898 üzenetére
Rendben, akkor itt egy szukitett lista:
ASUS, Cherry, Cooler Master, Corsair, Cougar, Dell, G.Skill, Genius, Hama, HP, Lenovo, Logitech, Microsoft, Ozone, Rapoo, Razer, Redragon, Roccat, SteelSeries, Tesoro
Ezeket a markakat a milyen billentyuzetet vegyek topicban is egesz gyakran keresik, illetve ajanljuk. -
Markgx10
őstag
válasz
Kalandor #5157 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, tizenéve itt vagyok, az utóbbi pár évben főleg a hardveraprót látogatom napi rendszerességgel. Korábbam a jófogás oldalán vásároltam a boti trade kft től (kecskemetpc.hu) egy Samsung Galaxy Tab S 8.4 készüléket, ami nemrég kiderült, hogy a Telenor által le van tiltva, természetesen amikor vettem a hirdetésben még csak utalás sem volt a letiltásra csak sima wifis készüléket hirdettek és csodálkoztam is hogy LTE változat érkezett meg. hosszas utánajárás után kiderült, hogy a mobilinternetet nem fizették mellé, ezért tiltották le, nem lopott stb, százszor beszéltem a Telenorral ez ügyben soha nem lehet már visszakapcsolni, akármit is fizetnék be, de a készülék tulajdonjogán nincs vita az az enyém (sajnos). Maga a készülék hibátlan, de ezen hercehurca és rengeteg kellemetlenség bennem nagyon rossz emlékeket hagyott, ezért el szeretném adni. Két kérdés, mivel soha életemben nem vertem át senkit és nem is szándékozom a jövőben sem, tehát egyik, hogy jogszerűen meghirdethetem e a készüléket itt a hardveraprón? Ha igen, akkor milyen kitételeket jelenítsek meg, mjt írjak oda, hogy véletlenül se tévesszek meg senkit? Az árát eleve a béka s...e alá kalkulálom, sejtem, hogy normál árnak még a közelében sem kaphatok így érte. Előre is nagyon köszönöm, ha valaki válaszol
-
eclipse19
senior tag
válasz
Kalandor #5005 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de volt egy hozzászólásom korában a keres/kínál témában.
Tényleg nem veszik a fáradtságot a hirdetők, hogy beállítsák a keres/kínál kapcsolót a tényleges helyzetnek megfelelően (mert megtehetik), de ha muszáj lenne, mert nem lenne default a "kínál" és addig nem tudná feladni a hirdetést, amíg nem választ, akkor azért szerintem menne a dolog.
Üdv.
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Kalandor #3820 üzenetére
Párszor segíthet ha nem utalunk...
DE!
Pár ember kéri küldjem utánvéttel. Jó, ha fizeti a felárat oké.
Postás kiviszi, kifizeti, kibontja, jé, féltéglát küldtem vagy 2 tucat régi cédét.Utalásnál jött már jól hogy könnyebben előkeríthető a másik fél. Más kérdés hogy érdemes-e, mert a rendőrség vagy tehetetlen, vagy csak hatalmas nagy ívben ****, bármennyire is egyértelmű a helyzet, és könnyű lóvé lenne nekik.
Nem tudom mi lenne a jó általános tanács csomagküldéses verziónál - de szerintem csak drágább, ha a csaló veszi a fáradtságot hogy feladjon egy bármit... Ha a csaló erre is lusta, akkor segíthet ha nem utalunk hanem utánvétes - bár gondolom akik már így akarnak nyerészkedni, kicsit hajlandóak dolgozni a lóvéért.
-
xuldar
addikt
válasz
Kalandor #3818 üzenetére
Valahol érthető, de a fegyver másik éle, hogy ha a jogos tulajdonos kér jelszó-emlékeztetőt, akkor sosem fogja megkapni, így belépni sem tud. Aki cookieval jegyezteti meg a jelszavát - mondjuk 8 pötty, és pár év múlva újratelepíti a rendszert, nem biztos, hogy emlékszik, mi volt az. A fórumba írni, PM-et írni csak accounttal lehet, ehhez regisztrálni kell egy másik felhasználót, ami tilos. Ha ezt nem akarja, másik e-mail címről hiába ír, nem fogtok hinni neki. A kör bezárult.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Kalandor #3820 üzenetére
En ezt tovabbra sem ertem. Ha teszem azt arulok egy 20k-s videokartyat es elore elkuldom, majd az illeto soha nem fizet, mennyivel jarok jobban, mintha vennek egy ugyanipyen termeket es sosem kapnam meg? Utalasnal legalabb egyertelmu a szamlaszam tulajdonosa, a kozlemeny rovatba beirom melyik oldalon mit vettem milyen felhasznaloval. Ha meg feladom postan, onnantol kb vege. Csomo ajanlott kuldemenyemet pl a szomszed vette at, vagy csak bedobtak a kertbe. Szabalytalan, de nem tudom bizonyitani. Szoval en nem ertem miert ne utaljon a vasarlo elore...
-
válasz
Kalandor #3514 üzenetére
JELENTÉS
Gyanús hirdetést, inkorrekt hirdetőt, csaló üzletfelet egyszóval bármit és bárkit jelenthetsz nekünk, hogy a hardverApro.hu biztonságos, tiszta hely maradhasson!A jelentéseket az oldal adminisztrátorai nézik át folyamatosan és a szabályoknak megfelelő lépéseket tesznek! Fontos: kérjük, hogy feleslegesen ne használd ezt az eszközt!
Itt jelentse hogy korrekt voltam? Vagy ezt most miért szúrtad ide be?
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bittorrent topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest