- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
A régi igen, a távkapcs még ingyen hosszabbítós (volt). Az smseket sajnos rögtön ki szoktam törölni, egyébként sem volt semmi info benne, csak, hogy "sikeres fizetés". Meg ugye abból is gondolom, hogy gond lehet, hogy azt írja mellette: "ingyenes hirdetés", holott már 4 éve lóvéval hosszabbítgatom...
Na mindegy végül is nem vág földhöz, csak gondoltam jelzem.
Ja még valami, a PH pontokat hol lehet nyomon követni?
-
flymi
addikt
De sokkal nagyobb is a célközönség + van vásárlói védelem ha innen közelítek + paypal. Amazon és társai nem ennyire biztonságosak, legalábbis aszondják, még nem próbáltam.
A következő eladásom után meg majd megkereslek OS vásárlás céljából.Hoppácska... Most nézem, hová tűntek a hirdetéseid?
Milyen PH!ont?
-
Ganz-[HUN]
addikt
Éjjen! 60% reklám 40% Hardverapró. Imádnivaló!
On:
Az új piros rendszer szerintem nem a legjobb megoldás: rengeteg fontos információ hiányzik a pontok közül, amit eddig nagyon jónak találtam. Ráadásul, a jobb felső sarokban az összesítés kéznél volt, nem kellett lenyíló fül meg ilyen hülyeségek. Értem hogy haladni kell a korral és egy hónap múlva kb mindenki letojja, de a régi ha előtti ha után az új nagyon jó volt! Viszont gyakorlatilag az új ha egyet előre kettőt vissza kategória.A minimum az, hogy a régi értékelési rendszert visszaadjátok, mert az nagyon de nagyon fontos és hasznos volt. és szerintem mindeki így van vele.
-
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged