- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Baliga Tamás
senior tag
válasz
Fapomogacs #5142 üzenetére
Teljes egyetértésben vagyok a felvetéseiddel - főként a fotókat illetően; ez sztem is a minimum eladásnál! Viszont a személyes találkozó nem mindíg kivitelezhető - képzeld h én keletről nem feltétlenül megyek el mondjuk Sopronig vagy akár csak Pestig is egy termékért - ilyenkor kell dőlőre jutni eladónak vásárlónak a fentebb említett dolgok betartásával mindenki megelégedésére. Egy üzlet akkor jó - ha az mindkét fél számára előnyösen történik - mindenki boldog!
Köszi az eszmecserét - tanulságos volt és önigazoló!! -
Baliga Tamás
senior tag
válasz
Fapomogacs #5140 üzenetére
Próbáld meg azt megérteni - hogy ebben a gondolatmenetben nem épp Rád épült a véleményalkotás; hanem jónéhány egyéb eladóra - akiknek nem egy kettőnek van hasonló értékelése!
Ja; én sem regeltem túl rég óta - igen kevés értékelésem is van - de gondolom Te is így kezdted valaha nemde?!
Ezek fényében én mégis jót állok magamért - nem vertem át soha senkit - korrekten viselkedem a legmesszebb menőkig ha veszek, ha eladok! Tehát nem igazán egymást kellene győzködnünk... tudjuk azt kiket! -
Baliga Tamás
senior tag
válasz
Fapomogacs #5136 üzenetére
Némiképp igazad is lehet - de egy cc..60-70-80 ezres vagy a feletti tételnél nincs az az isten hogy én előre utaljak! És okulván a történtekből - egy ideje rendesen lefutom a biztonsági tisztelet köreimet egy leendő vásárláskor - na ilyenkor szoktak kezdődni a problémák!
A Tisztelt eladók nagy százalékban lesz@rják az igényeidet azzal kapcsolatban hogy megnyugtassanak minden szempontból - végülis vakon vásárolsz - a termék hitelességéről; tisztelet a kivételeknek...a lényeg hogy elkeljen a cucc...! ...és akkor még ő van megsértődve h miért nem utalom én el egy vga-ra azt a sz@ros 90.000.-et mit variálok én?!?
Hát kérem szépen az én pénzemért cserébe azt variálok amit csak akarok - ha jó legyen jó mindenkinek; ha nem az csak a vásárlónak nem..! (?)
...de mint említettem minden tiszteletem a hozzád hasonlóknak - így volna ez helyes alapból mindenkinél, dehát....! -
Baliga Tamás
senior tag
válasz
Fapomogacs #5133 üzenetére
...és amúgy akinek nem inge ne vegye magára! Mondjuk úgy ismeretlenül is felvillanyoz és örülök neki hogy Te ennyire megbízható - korrekt - és "piros pöttyös" vagy - légy rá büszke - tudod vajmi kevesen vagytok - vagyunk ilyenek!
Tudnék borzasztó érdekes sztorikat mesélni kommunikációs készség - segítőkészség - és becsületesség hiányáról eladói oldalon - de nem teszem mert a hányinger kerülget az ilyesmitől...pedig sajna mostanság a mérleg nyelve errefelé tendál...
Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged