Keresés

Aktív témák

• Baliga Tamás

senior tag

válasz Fapomogacs #5142 üzenetére

Teljes egyetértésben vagyok a felvetéseiddel - főként a fotókat illetően; ez sztem is a minimum eladásnál! Viszont a személyes találkozó nem mindíg kivitelezhető - képzeld h én keletről nem feltétlenül megyek el mondjuk Sopronig vagy akár csak Pestig is egy termékért - ilyenkor kell dőlőre jutni eladónak vásárlónak a fentebb említett dolgok betartásával mindenki megelégedésére. Egy üzlet akkor jó - ha az mindkét fél számára előnyösen történik - mindenki boldog! ;)
    Köszi az eszmecserét - tanulságos volt és önigazoló!! :)

• Baliga Tamás

senior tag

válasz Fapomogacs #5140 üzenetére

Próbáld meg azt megérteni - hogy ebben a gondolatmenetben nem épp Rád épült a véleményalkotás; hanem jónéhány egyéb eladóra - akiknek nem egy kettőnek van hasonló értékelése!
    Ja; én sem regeltem túl rég óta - igen kevés értékelésem is van - de gondolom Te is így kezdted valaha nemde?!
    Ezek fényében én mégis jót állok magamért - nem vertem át soha senkit - korrekten viselkedem a legmesszebb menőkig ha veszek, ha eladok! Tehát nem igazán egymást kellene győzködnünk... tudjuk azt kiket! ;)

• Baliga Tamás

senior tag

válasz Fapomogacs #5136 üzenetére

Némiképp igazad is lehet - de egy cc..60-70-80 ezres vagy a feletti tételnél nincs az az isten hogy én előre utaljak! És okulván a történtekből - egy ideje rendesen lefutom a biztonsági tisztelet köreimet egy leendő vásárláskor - na ilyenkor szoktak kezdődni a problémák!
    A Tisztelt eladók nagy százalékban lesz@rják az igényeidet azzal kapcsolatban hogy megnyugtassanak minden szempontból - végülis vakon vásárolsz - a termék hitelességéről; tisztelet a kivételeknek...a lényeg hogy elkeljen a cucc...! ...és akkor még ő van megsértődve h miért nem utalom én el egy vga-ra azt a sz@ros 90.000.-et mit variálok én?!?
    Hát kérem szépen az én pénzemért cserébe azt variálok amit csak akarok - ha jó legyen jó mindenkinek; ha nem az csak a vásárlónak nem..! (?)
    ...de mint említettem minden tiszteletem a hozzád hasonlóknak - így volna ez helyes alapból mindenkinél, dehát....!

• Baliga Tamás

senior tag

válasz Fapomogacs #5133 üzenetére

...és amúgy akinek nem inge ne vegye magára! Mondjuk úgy ismeretlenül is felvillanyoz és örülök neki hogy Te ennyire megbízható - korrekt - és "piros pöttyös" vagy - légy rá büszke - tudod vajmi kevesen vagytok - vagyunk ilyenek!

Tudnék borzasztó érdekes sztorikat mesélni kommunikációs készség - segítőkészség - és becsületesség hiányáról eladói oldalon - de nem teszem mert a hányinger kerülget az ilyesmitől...pedig sajna mostanság a mérleg nyelve errefelé tendál...

Aktív témák

Hirdetés