- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
whiteman0524 #3066 üzenetére
Nem tűnsz elmebetegnek, teljesen logikus amit írsz. Én a "pont" elnevezés miatt asszociálok ebben az esetben fordítva. Lehet, ha más megnevezése lenne, akkor már értelmét vesztené számomra is a párosított szín. Engem biztos a zöld, és piros pont kavarna össze. Teszem hozzá, akad itthon iskolás korú gyerek, így újra átélt, vagy frissen felelevenített az élmény.
Szerk:
Most néztem, hogy nem is szerepel sehol a "pont". A régi, HA-tól független pontok esetén ugye mindig így kértük egymásnak, így ez berögzült. Lehet itt is bele kellene fogalmazni a szövegbe, mert annak aki a "régin" nőtt fel logikus, de annak aki az újba csöppen bele, logikátlan is lehet valóban. -
Sasos
senior tag
válasz
whiteman0524 #3064 üzenetére
Az általános iskolában is piros pontot adnak, ha jók/tudnak- és feketét ha rosszak/nem készültek a gyerekek. Lévén pontokról beszélünk, nekem teljesen logikus a mostani kialakítás. Továbbá jelen esetben nem is tiltást, vagy engedélyezést jelölnek a színek, hiszen pórul járhatsz sok pozitívval jelölt taggal is, ahogy a pár negatívot begyűjtött taggal is köthetsz jó boltot.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
whiteman0524 #2253 üzenetére
Nah azt az if-et rendesen eltoltam
Szóval az else if ágat tessék beleképzelni az első if -be. A lényeget úgyis érti mindeki
-
AtHoS
nagyúr
válasz
whiteman0524 #2249 üzenetére
hehe ez érdekes felvetés, mivel...[link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
whiteman0524 #1830 üzenetére
Nem feltétlenül, lehet, hogy szimplán csak lusta, vagy fél, hogy nem ért hozzá és így kiderül, esetleg a "nekem ne mondják meg mit csináljak" mentalitás vezeti.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
whiteman0524 #1237 üzenetére
-
Mr X
veterán
válasz
whiteman0524 #881 üzenetére
Csak vissza kellett volna olvasni pár hsz-t. Nem lesznek migrálva. Ezután már a hivatalos értékelést kell használni, de az eddigi pontjaidat linkelheted ezután is.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest