- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
maxika2004
őstag
Nem szeretnék bizonyitani semmit, ezek a tények....
és a kinézettel kapcsolatos hibákra is rávilágítani ... mert értem én hogy igy bug-ugy bug...
de ebből rengeteg olyan van amit én ,
(aki 11 ÉVE REGISZTRÁLTAM ! ) pl soha nem használok )
és sok mezei felhasználó sem..... viszont a kinézet nagyon irritáló, és eddig választ még nem olvastam,
hogy lesz e esetleg valami változás ebben is !!!Természetesen értékelem a melót, és gondolom nem kicsi volt,
illetve az üzleti dolgokat meg is értem, azt nem is kritizálom....
de kinézetileg nagyon fájó a változás, és sok más embernek is ....
és bízom benn lesz változás, de jó lenne erre valami reményt kapnunk ! -
ritkán szereti valaki, amikor megváltozik alatta egy rendszer. a legutóbbi hardveraprós váltásnál tényleg szinte csak negatív visszajelzések voltak, ráadásul nem ennyi és nem így, hanem több ezer hozzászólásos topik volt, őrjöngéssel tele. most a negatív hozzászólások zöme az, hogy tegyük vissza az előzőt.
ezek első benyomások, az könnyen lehet negatív. az új aprót majd az idő fogja megmérni, ha három hónap múlva is ugyanolyan bugos, mint most, majd elverik rajtunk a userek a port. mivel most a saját kódunkról van szó, és azért a lényege jól működik, tudjuk, hogy jó lesz ez...
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged