- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
bitpork #5475 üzenetére
Aha, így már értelek. Én eddig csak a "lista belül" hirdetéseket láttam. Bár én nem mindig vásárolok a HA-n csak akkor ha tényleg kell valami.
Én azt rühelem, amikor 1Huf a Windows licensz, és erre kiderül, hogy még csak nem is alkus, hanem friss ára 20.000 Huf.
kenwood, akkor az árnélkül vagy alkus opciót is vissza kellene hozni a hirdetéseknél.
-
PHM
addikt
válasz
bitpork #5468 üzenetére
Korábban volt egy "akikkel jó vigyázni üzletelés során", vagy valami
hasonló nevű topic, az össze lett vonva a csalóssal. Azaz lezáródott.
Személy szerint én sem tartanám hülyeségnek újra nyitni,
vagy hasonló névvel egy újat kezdeni. Így a csalósba csak azok
kerülnének, akik tényleg megérdemlik.
Szerk: Itt is van. -
Sasos
senior tag
válasz
bitpork #4747 üzenetére
Futok bele olyan hirdetésbe, hogy sem az hirdetésből, sem az eladótól nem tudod meg, hogy pontosan mit is árul, mert csak valahonnan lett neki. Ilyen hirdetési morál mellett kivitelezhetetlen a dolog, ezt szerintem te is belátod. Ráadásul mindenkinek kellene mindenhez értenie ez estben. Azt még megoldhatónak tartanám, hogy a fórum topicgazda rendszeréhez hasonlóan lehetnének kategóriagazdák, akik figyelnék a hirdetéseket, és szükség esetén egy apróddal átrakatnák máshova, vagy felvennék a kapcsolatot az eladóval, ha túl homályos a hirdetés. De ez a rendszer is rengeteg embert emésztene magába.
Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest