- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
vittorio7
őstag
válasz
fuximaxi #3041 üzenetére
"1. Eladóként nem tudok értékelést indítani, és hiba kértem meg a másik felet, hogy indítson értékelést nem tette meg. Jó lenne ha eladóként is el tudnám indítani az adásvétel értékelését."
Ebben egyetértek Veled. Most is van néhány vásárlóm, aki egyáltalán nem hajlik az értékelésre.
De, olyan is volt, hogy hiába válaszoltam minden kérdésére, hiába volt megfelelően becsomagolva a termékem. Mégis csak 3 piros pontot adott. Egy haverom is elkísért az adásvételre, látta, hogy segítőkész vagyok, látta a csomagolást. És nem akarta elhinni, amikor mondtam neki, hogy így értékelt a srác.
-
Sasos
senior tag
válasz
fuximaxi #3044 üzenetére
Én is javasoltam már, hogy legyen kötelező az értékelés, mert kritikán aluli, hogy én osztok pontokat, cserébe nem kapok, akár az ellenfél indította el az értékelést, akár nem. Akkor azt a választ kaptam, hogy nem kötelező az értékelési rendszer használata.
A te javaslatod viszont teljesen ésszerű megoldás, nem kötelező használni, de ha nem használja ő sem kap pontot. Részemről támogatom! -
válasz
fuximaxi #3041 üzenetére
Hogy kezdenéd a másik értékelését mint eladó?
Az apró a tied, így csak a júzert értékelhetnéd - azt meg ha értékelhetnéd mindentől függetlenül, akkor bárkit értékelhetnél.
Másfelől ha te is tudnál értékelést indítani (tegyük fel hogy lenne rá észszerű megoldás), ha most nem vitte végig, úgy hogy ő kezdte az értékelést, akkor akkor se vinné végig ha te kezdeményeznél.
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest