- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Megváltozott a dolgok menete, most már a Hardveraprón sok helyen megtalálható Jelentés gombbal lehet értesíteni a moderátorokat. Lehet jelenteni hirdetést, hozzászólást, eladót és vevőt.
Ezeket a jelentéseket az apródok és moderátorok átnézik és intézkednek, ahogy korábban is tették. -
mepet
addikt
A Moderátort keresek az APRÓHIRDETÉSEKHEZ! topic lezárva, nincs új helyette. Tehát az aprókat már nem modárálja senki? Vagy csak nem szeretné a ph!, hogy a felhasználók segítsenek a modiknak?
-
nagy.ferenc
újonc
Szeretném megkérdezni hogyan tudom a hírdetésemet végleg törölni! :
-
Morris
veterán
válasz
hercfrenkis #2743 üzenetére
Itt lehet érdeklődni!
Egyébként nem véletlenül kapod a figyelmeztetéseket és a kitiltásokat!A "jelentem" gomb pedig pont arra való mint amit a neve sugall.
-
Csabipici
aktív tag
Sziasztok!
Javasolnék két új al kategóriát a hardverAprón a SZOFTVER, JÁTÉK kategóriába!
Mégpedig a PlayStation 4 és az Xbox One konzoloknak.
Köszönöm!Üdv,
Csaba- Kész.
[ Módosította: Ndruu ]
-
HuMarc
veterán
válasz
hercfrenkis #2743 üzenetére
Jaj, de sajnálunk
[link]
-
hercfrenkis
csendes tag
válasz
Winner_hun #2701 üzenetére
nah igen kitiltotak egem már rengetegszer de amikor én nézegetem a hirdetéseketakor anyi olyant látok akik vagy kamuk vagy 3 szor hirdetik a cucaikat én meg semmit nem tudok csinálni jah valamelyik nap nem is voltam fent este felnéztem s jött egy ilyen hogy kitiltotak 1 orán át én meg néztem micsoda miért s semmi nah ez minden napos lett valaki irja már meg hol lehet személyessen panaszt tenni
-
air
nagyúr
Srácok!Csak nálam nem működik egyáltalán az ár limitek beállítása keresésnél?
Hiába állítok be min. árat a keresés kidob az adott összegnél kisebb ajánlatokat is. A max-nál szintén.
Ha 2 adott érték közötti ajánlatokra keresek akkor pedig 0 találat.
Ez normális?Nem szóltam.
Én ökör nem 20000, hanem csak 20-at írtam be.
Bocsi. -
N!tRo
tag
Sziasztok!
"keresek" típusú hirdetést adtam fel az imént, és felesleges dolgokat kellett bejelöljek mint pl.: "Irányár", "Település" illetve túl specifikusan kellett megadjam a kategóriát "Tápegység 400-650W", miközben Nekem oly mindegy hány wattos, Tápegység legyen és ennyi.
A "keresek" típusú hirdetésfeladás kötelező mezőit így érdemes volna átgondolni.Ettől függetlenül 5-öst adok az új oldalnak, sokkal használhatóbb lett!
Köszönöm
Attila -
Sasos
senior tag
válasz
essexboy #2738 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
"Minden esetben kötelező a szöveges értékelés": Jelenleg eladóként 6 értékelésből csak 4 szövegesem van, míg vevőként 5-ből 3.
Azért faramuci így az értékelési rendszer (szerintem), mert ha már elindítja valaki, akkor kötelező legyen végigcsinálni. Elég gáz, hogy elindítja, én jóváhagyom és értékelem is, cserébe viszont engem nem értékelnek, a hirdetés meg hetekig ott figyel a listázottak között jegelve.
De megvárom, hogy hogyan alakítják Parciék a rendszert.
Addig meg sok kitartást a -hozzám hasonló- nyavajgókhoz.Üdv: Attila
-
Minden esetben kötelező a szöveges értékelés, és ilyenkor ott van a szöveges értékelésnél, hogy melyik hirdetés kapcsán értékelt.
Az értékelés opcionális, de Parciék majd beépítenek valami fajta emlékeztető privátot, vagy e-mailt.
Amennyiben "2x-i hosszabítás végén elkelt termék esetén a hirdetés akkor is archívba kerül, ha jegelt és értékelésre vár" akkor jelented és engedélyezve lesz az értékelés.
Az "Értékelésre vár" opciót, majd Parciék megfontolják, de a fentebb említett okokból visszakövethető a dolog szvsz.
-
Sasos
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy felvetett probléma-e, vagy esetleg csak engem zavar, de ha volt már, akkor elnézést.
A vevő által elindított értékelés után, ha mint eladó jóváhagyom az adásvételt, és értékelek is, akkor jó lenne, ha a vevő értékeléséig láthatnám, hogy lógóban van az értékelés a hirdetés kapcsán. Másrészt az értékeléseim között nem látom az értékelőket csak akkor, ha az szöveges volt. Na, most ha több hirdetés kapcsán értékelésére vár az ember rövidebb időn belül, fogalma sincs, hogy ki értékelte le és ki nem, melyik hirdetés archiválható és melyik nem.
Továbbá javasolnám, hogy a nem értékelők a rendszer által kiosztott negatívval jutalmazódjanak egy bizonyos határidő után. Ha már vásárolt, akkor értékeljen, hisz ez mindannyiunk érdeke. Ha elindítja az értékelést, de a jóváhagyás után nem értékel (vagy jóváhagy, és utána nem értékel), akkor bizony X idő után kapjon egy figyelmeztető levelet a rendszertől, ha ezután sem, akkor menjen a negatív.
Ezzel még nincs tapasztalatom... de a 2x-i hosszabítás végén elkelt termék esetén a hirdetés akkor is archívba kerül, ha jegelt és értékelésre vár? Mert az szintén problémás.
Javasolnám a hirdetések státuszai közé felvenni az "Értékelésre vár"-t, amit az eladó kezdeményezhet, a vevő megjelölésével, illetve a vevő a hirdetés alatt. Vitás esetben pedig - ahogy most is - a modik kiszűrhetnék a problémás eseteket.
Üdv: Attila
-
molvany
aktív tag
Itt miért nem látszik a 2x 1 - es ?
( mint vevönél )Látszik, hogy 2 pozitívja van, értékeléskor mindkét lehetöségnél bejelöltem .
Tehát elvileg mindkét tételnél kellene egy 1 - es nek lennie. -
ha volt már sorry
Egy hirdetést 1 percen belül csak egyszer lehessen UPolni
-
Kérdésem lenne a hardverapróval kapcsolatban.
Archiválva lett (talán másodszor?) két hirdetésem, amiket szeretnék megint aktívvá tenni, de nincs már rá lehetőség, vagy legalábbis nem találom, hogy hova kéne kattintani.
Ha ezeket copy/paste-val feladom új hirdetésként, az nem szabályellenes? Jó lesz így?
-
molvany
aktív tag
Komoly percekeig már megint hulla volt az oldal.
-
jelentéseket nézi valaki?
vagy egyelőre olyan "jól" áll az apro h a moderátorok sem tudnak biztosat? -
válasz
themebuilder #2724 üzenetére
Jelenleg csak a Boltok, bazárok kategóriában lévő hirdetések hosszabbíthatóak meg 2-nél több alkalommal, de lesz majd lehetőség a normál hirdetések további hosszabbítására is.
A fizetési módokról pl. itt már volt szó. -
themebuilder
senior tag
Egy hirdetés érvényessége 2 alkalommal ingyenesen meghosszabbítható további 4-4 hétre. Újabb hosszabbítások már csak térítés ellenében lehetségesek. Hosszabbítani aktív hirdetést bármikor, archivált hirdetést pedig a lejárat után 2 hétig lehet még.
Kérdésem, hogy ez miként és hogy lehetséges?
Fizetni miért csak egy valamivel lehet? -
válasz
#92942848 #2721 üzenetére
Az a helyzet, hogy az archivált hirdetéseket eddig is (a régi apróban) meg lehetett nézni, de csak a pontos link birtokában. Így van ez most is, az archív hirdetéseket a Hardverapró keresője nem listázza ki.
A Google és más nagyobb internetes keresők viszont mindent indexelnek, így ott megjelenhetnek a hirdetéseid. Ahol pedig telefonszámot is megadtál (szerintem felelőtlenül), ott nem csoda, hogy az érdeklődők felhívnak.
Ráérős időmben, ha lesz kedvem és ha igényt tartasz rá, akkor eltávolítom a régi hirdetéseidből a számodat.
-
törölt tag
Azért az zavaró,hogy mivel nem használom az uj haprót mégis hivogatnak "ARCHÍV" hirdetések miatt.
Kérdésem:
Én speciel nem adtam fel az új indítás óta itt egy deka hirdetést sem,miért nem lehet az archiv hirdetéseim eltemetni a wallhalla fekete bugyraiba?
Remélem nem megterhelő a kérés....
-
k a l o s
csendes tag
ÜDV
reggel volt egy vevő értékelésem és az elküldés nagyon lassú volt 2-3 perc és a vissza igazoláskor lett közte 1 negatív is ami nem kellet volna hogy az legyen.utólag lehet tenni valamit? -
Azt hiszem elég egyértelmű, bár az tény, hogy elég sokan nem olvassák el, csak reflexből kattintgatnak. (Így most te is feladtad négyszer ugyanazt, csak ebből három inaktív.)
-
rigo88
aktív tag
elintézve.
sehol nincs írva a step_2-ben (ami 0byte) hogy kérlek aktiváld a hirdetésed... -
tomson67
tag
PC-n is és mobilon is kegyetlenül belassul a mobilaréna, más lapokkal nincs gond.
Egy előttem szólóra reagálva, menj, ha menned kell, de nem lesznek követőid. Csatlakozz pl. az Apród és a Jófogás híresen jó közösségéhez, jòkat beszélgetsz majd, upolgathatsz, olvasgathatsz jobbnál jobb teszteket, híreket miegymást. Lesz majd jó sok barátod, segítenek Neked mindenben!
Menj hát, jó utat! Ne nézz vissza!
Egy másik hsz-re: csak a hozzászólások száma alapján nem túl korrekt minősíteni, pl. én "itt töltöm" az időm java részét elolvasok mindent, hirdetgetek, de azért ne legyek már kevesebb ezért. Elfogadva, hogy a sokat hozzászòló tagok miatt lesz azért pörgős az oldal. Én meg elolvasom, tanulok tőlük sok esetben.
Az oldalhoz: azt hittem soha nem fogom megszokni az új HA-t. Sok időbe telt, de ennyi idő elteltével azt tudom mondani, hogy az oldal sokkal több információt, funkciót ad, mint ezelőtt, számomra áttekinthető és gyorsabban el tudom érni a funkciókat, pl. saját hirdetéseim példásan jó kezelését. Megszerettem.
Gratulálok a fejlesztőknek, csak így tovább! Hajrá! -
mcwolf79
veterán
válasz
800.henrik #2712 üzenetére
Nem,mindenkinél csigalassú
(bár a csiga ehhez képest villám) -
800.henrik
senior tag
Sziasztok, csak nekem lassú a Hardverapró? Rákattintok az UP-olás gombra, és 2-3 percig csinálja...
-
most lett hirtelen (+) 2 negatív értékelésem, de ma senki sem értékelt
főleg nem kettenötlet?
-
SentryGun
aktív tag
válasz
Vasinger! #2694 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy ha a hidetéseid valamelyikén rámész a fehasználói nevedre, akkor kidobja az összes hirdetésedet hsz számmal együtt egy listába.
Más:
Most estefelé van hogy rettenetesen belassul az oldal betöltés, van hogy több tíz másodperceket kell várni, hogy betöltsön az adott oldal. -
DonToni
aktív tag
Ugyan ez a probléma... nagyon lassan nyílnak meg az üzentek, hirdetések... (már ha megnyílnak)
Van hogy megáll az egész és ki sem lehet lépni, csak ha ki "x" -elem!más: a telefonszámokat nem fogjuk ezentúl látni ??? (csak ha elkérjük pü-ben ?!)
-
kromatika
veterán
Reggel óta szinte allig lehet belépni az oldalra,.a privi üzenetek allig nyílnak meg.Mi a baj?
-
eclipse19
senior tag
Mint már egyszer jeleztem a városra szűrés nem működik megfelelően, ha egy hirdetésnél több város is be van jelölve.
Mást ez nem zavar?
-
eclipse19
senior tag
Hol lehet azt megnézni, hogy kik azok a felhasználók akiket letiltottam?
-
föccer
nagyúr
válasz
Chris678 #2700 üzenetére
5 éve regisztráltál és annyira lelkes tag vagy, hogy ez idő alatt összeszedtél 369 hozzászólást, ami sacc heti 1 átlagban. Nyilván mérvadó amit írsz.
Minden esetre grat a minden kimerítő leírásnak és a korrekt érvelésnek. Gondolom meg se megpróbáltál valamit meg is találni az új HA-n vagy legalább egy hirdetést feladni, mert ha megpróbáltad volna, akkor láthattad volna, hogy mennyivel egyszerűbb, bővebb és pontosabb a jelenlegi rendszer. Vagy ha próbáltad, akkor a régire nem emlékszel.
Viszlát!
üdv, föccer
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest