- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
most jött ph hírként.
#11: nem lesz melexar :DDD
[Szerkesztve] -
Horbal
őstag
He-He meggyütt a hír a PH-ra is!!!! :)
Micsoda vidkari hűtés, engem azokra a bóvli szlotos hűtőkre emlékeztet, nem teccik:( -
Loretto
veterán
És ezek is már heatpipe-osak.
-
Horbal
őstag
A GT minden hűtője tudja azt ami rá van írva, és még egy kis tuning potenciál is van benne.
Nekem már a második illen hűtőm van, volt SB II, váltottam SB III-re, 2,5 barton simán megy 3,2-n, de én a legtöbbször ''csak'' 2,8-on használom...semmi gond nincs vele, IDLE 36 körül terhelve max 50 fok...szvsz jók nagyon a GT hűtők! :DDD -
Viszont az kár, hogy nem szabályozható a pro változat. Mert az meg rohadt hangos, de ha be lehetne lőni 2500-2800-ra a fordulatot, akkor már elviselhető lenne a zaj is, és a hűtés is elég lenne tuninghoz. Az 1900 szvsz csak alapon elég...
-
Horbal
őstag
Jó nagy disznók:) szép dizájnos cumó, és mint rendesen csínos súllyal rendelkeznek:(
-
Loretto
veterán
Na szal itt lennének az uj coolerek.Sztem nem okoz csalódást azoknak akik ismerik a márkát.
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&y=1059[/L]
[L]http://www.glacialtech.com/[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest