- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
anjani182
őstag
Hallod...most te komolyan gondolod, hogy amennyiért Te szerzed a kártyát, az annyit ér? Akkor miért nem adja minden bolt nagykeráron? Te most ezt hogy gondolod barátom? Áfa + haszon számodra elveszett? Mert akkor Tőled fogok vásárolni!
Általában kapható? Akkor Te el vagy Tévedve, mert Péntek reggel 8-tól 10:30ig lehetett venni, azután elfogyott.....ÉS MOST SINCS! MENJMÁRFEL A RAMIRISBA!
És miről beszélsz? Ki adja többért, mint ahogy megvásárolható? Te nem vagy magadnál....
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Csak a mihez tartás végett, barátom!
A Ramirisben nincs ilyen kártya (általában), ha nem vetted volna észre, amint jön pár darab rá 1 órára már elkapkodják, így volt ez múlt Pénteken is.... szóval az egy dolog, hogy mennyi a nagyker ára, de mivel nem nagyon lehet kapni, ezért többet is érHET!
Lásd. Logitech Z-2300, sehol sem kapsz, én is akartam már venni sok helyről, ezért van aki pofátlanul 40k-ért is árulja....
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Hello! Először is látom, hogy Te minden ilyen topikba belepofázol, őszintén megmondom vártam is, hogy mikor jutsz el ide, és pont erre számítottam, csak amig az én dolgomba nem pofázol bele, addig nem szóltam neked. Amúgy ajándék a cucc, szóval nem sürgős! Nemtom miért pattogsz?!?!?!
-
anjani182
őstag
Elhiszem, hogy neked annyit ér....
De nekem többet! Tudod te mennyi az új ára?
-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
Sziasztok!
Eladó ill. cserélhető egy ASUS 6800GT 128MB TDP AGP-s kari, -másnéven V9999GT-, ajándékba kaptam, de sajnos nekem már PCI-E lapom van, a kártya bontatlan, hozzá sem nyúltam éppen ezért!
1 hét van rá, hogy megegyezzünk, mert most nyaralok, de utána mehet az üzlet, addig várom az ajánlatokat!
Üdv, Jani
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest