- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
-
SYZYGY
tag
Majd rájössz később, hogy letöltésvezérlö IS tűzfal IS meg ugy általában minden megtalálható alapból az UHU-ban. Alkalmazások; internet; és ott van vmi downloadX néven(most nem birom megnézni). Kicsit másképp kell használni, mint a wineseket, de rá lehet jönni! Ha nem megy ird be ide.
-
SYZYGY
tag
Annyira nem vágom én sem talán könnyebb lenne, ha arról a gépről neteznék, de ez az itthoni gépem(a gémer
) Win-es. Viszont mindent meg lehet találni az UHU-ban, csak szánj rá 1-2 órát, bogarássz rajta stb. Próbáld az uhu vezérlőpultot is. Ha túl leszel a kezdeti nehézségeken, megszeretheted.(azt irtad linuxoztál már! Én láma vagyok a linuxhoz, de azért belejövök.)
-
SYZYGY
tag
Lesznek okosabbak, de van egy UHU tárcsázó, ahol megadhatod mivel akarsz kapcsolódni. Én használom netezésre(gprs) teljesen korrekt oprendszer sztem.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Formula-1
- Ingatlanos topic!
- Medence topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest