- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
The7up
tag
Az az én sanda gyanúm, hogy sajnos nem.
Ha mondasz neki olyat, hogy ifconfig, akkor látni fogod, milyen hálókártyákat
lát. A lo nem számít, az egy virtuális hálókártya. Ami ezen felül van (hogy a
wlan kártya mi lehet, azt pontosan nem tudom) de gynúm szerint keress olyat
itt, hogy eth. Ha van, akkor király, nincs, akkor viszont a guglit kell
feltúrni, valami driverért... -
The7up
tag
Mit állítottál be, amikor azt kérdezte milyen videó kártyád van? A linux Radeon támogatása kissé izé.. vesaval szeret menni, a Radeon drivert nagyon nem egyszerű egy kezdőnek belehackelni...
És elő kéne hogy vedd a monitor könyvét is, hogy a korrekt frekvenciákat állítsd be. -
glett
tag
A logfile-ban lévő hiba érdekes, szerintem már ''fut'' egy X server, és másik videokártyát keres az ujabb X server indításához. Úgy tudom, hogy a PCI 2:0:0 az az AGP port, de ha nem így van, majd valaki kijavít
Lődd le az esetleg futó X-et, (pl ha jól emlékszem # init 3 paranccs rootként, és utána startx)
Ciao
glett -
glett
tag
Huhh... Ezekszerint még nem jó. Próbáld ki, hogy az xf86cfg-vel kapsz-e grafikus képet (ne ijedj meg, ha nincs egér)
A Frissítés szerintem ha máshogy megy, akkor a monitorban megy máshogy, az XF86Config fájlban csak a monitotodnak megfeleló értékeket kell, hogy megadd (hor. és vert. sync) valamint a felbontást és színmélységet. A ''Device'' szekcióban szerintem először ne az ''fglrx''-ert add meg drivernek, hanem mondjuk a ''vesa''-t, aztán ha már azzal megy, akkor lehet az ATI-driverekkel játszani.
Ciao
glett -
glett
tag
A /etc/X11/XF86Config fájlt kell szerkeszteni. (kis/nagybetű számít) Vagy kézzel szerkeszted (ha új vagy inkább ne) vagy az xf86config(szöveges) vagy xf86cfg (grafikus) programok segítségével. Nincs ötletem,hogy miért nem tudod root-ként elmenteni az új fájlt, ha máshogy nem, mentsd el más néven pl: /etc/X11/XF86Config.sajat és aztán kézzel átmásolod:
# cp /etc/X11/XF86Config.sajat /etc/X11/XF86Config
Hajrá!
Ciao
glett
Aktív témák
Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Synology NAS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest