Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
OK, de hogyan? Ha beírom a root jelszót, akkor ott a konzol, ahol viszont nem tudom, hogy ezt hogyan csináljam (nem értek a Linuxhoz). Szóval beírtam, hogy dir, úgy nézett ki, hogy a root könyvtárában vagyok, ezért beírtam a cd .. -ot, de nem lépett visszább, ahol voltam, ott meg nincs etc könyvtár. Megpróbálkoztam a startx vagy xstart vagy mivel (ami elindítja a grafikus részt), ott viszont nem volt egér (ami még nem nagy gond) és menü (ami viszont már probléma), csak az asztalon levő ikonok voltak, meg egy rakás hibaüzenet. Megpróbáltam onnan megnyitni a saját könyvtáramat (gondoltam visszalépegetek majd, és átírom a szükséges filet), de akkor is csak hibaüzenetek jöttek.
Azért meglepő, hogy a Linux ebbe belebukik (egy tőle független partíció lecserélésébe).
Azt is írja meg valaki, hogy mivel tudom szerkesztteni az fstab-ot, és hogyan (volt valami karakteres szövegszerkesztő, amivel elég nehezen boldogultam).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest