Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Csak nem a régi X-es konfigoddal próbáltad? Mert az alapból nem hozzá van és a 4.3 már alapból tartalmazza az új ATi kártyákhoz való drivert. Ha azt akarok beizzítani akkor manuálisan az xf86config paranccsal teheted meg. Szerintem legalábbis
Még nem szedtem le, hogy megsasoljam, így nincs pontos infóm róla, csak találgatok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Jogász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még nem szedtem le, hogy megsasoljam, így nincs pontos infóm róla, csak találgatok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)