- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Valaki probálta már a valknutot, nekem 100%-ra leterheli a procimat szinte nem lehet semmitsem csinalni közbe iszonyatosan akad, nektek?
-
Batman
őstag
Valaki használta már a noip-t?
Dsl-kapcsolatom van igy változik az ip és kivülről nem tudom elérni a gépet ha megváltozik.
Win-en noip-t használtam ,uhu-n is van de nem tudom elinditani ,letöltöttem a honlaprol egy telepitot, felraktam az elvileg fut de megsem jo.
Valaki használta már? -
Batman
őstag
válasz
Jam-Master J #1773 üzenetére
igen uhuval egyutt ment fel..., es utana is rola telepitettem...
-
Batman
őstag
válasz
Jam-Master J #1768 üzenetére
koszi , frankon megy
AZ openoffice-t nem tudom elinditani azt irja ki hogy helyrehozhatatlan hiba törtent.
Leszedtem az egeszet és amit tudtam le is töröltem , majd ujra felraktam de meg igy sem megy.
Hova menti a hibajelentéseket honent kell letörölni hogy elinduljon, vagy mit kell csinalni???
Ez lett volna az elso inditasa de nem indult el. -
Batman
őstag
válasz
Jam-Master J #1761 üzenetére
Eltarolja ,hogy miket toltottem es mikor lekozelebb elinditom akkor onnet folytatja?
-
-
Batman
őstag
de ha elinditok egy csomo mindent letoltsre nem bizti ,hogy legkozelebb emlekezni fogok arra hogy mit inditottam el es mit nem
en arra gondoltam ,hogy nincs olyan mint pl a flashfxp-ben , hogy megjegyzi mot honnet toltottem es ha kikapcsolom legkozelbb mikor elinidtom tudni fogja mit honnet kell toltenie...
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Hali!
A gFTP-rol lenne par kerdesem:
Tudja folytani a letolteseket?Mert en eddig nem jottem ra hogy lehet ha toltok valamit majd kilepek utana ujra be kell allítanom mindent, lehet tobb ftp-re is csatlakozni egy ablakban vagy minden ftp-hez uj gFTP kell nyitni?
Van valami masok jo ftp progi? -
Batman
őstag
válasz
Bazsesz #1711 üzenetére
Hali!!
Ahoz hogy tallozni tud linux alol az xp és forditva , sambat kell beállítanod , kde vezerlopultban halozatoknal van.
tavoli asztalhasznalat:
grafikusan akarod vagy jo consolbol is ugy (igy is megtudsz vele majd mindent csinalni)
ha eleg a consol akkor rakd fel az ssh-t ha meg nincs , egy putty nevu progival tudsz majd a gépedre csatlakozni az ip-je alapján
remélem segítettem ha kell meg valami kerdezz es ha tudok valaszolok -
Batman
őstag
A win gepen ip-nek a sajat belso halos ip-cimet kell megadni, atjaronak annak a gépnek a cimet admeg amin megy a netre a belso halos ip cimet.
A win-es gepen dns-t is kell megadni.
Probald meg hogy kiapcsolod a dhcp es kezzel adod meg az adatokat.
lehet hogy roszat modtam de legalabb probalok segiteni -
Batman
őstag
Valaki telepitett mar linuxra steamet?
-
Batman
őstag
válasz
White Tiger #1704 üzenetére
Nem tudom , mivel nem hazsnaltam a live verziojat,de szerintem erdemes kiprobalni ezt az uj uhu-t.
-
Batman
őstag
jeh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Világgggggáááááááá kürtöööööllllöm jehhhhhhhhhhhhhhhhhh
sok szenvedes utan végre megy a 3ddddddddddddddddddd)))))))))))
bocsika de most nagyon örülök -
Batman
őstag
azt hittem nagyobb durranas lesz mikor kijön az 1.2, marmint azt hittem tobb ember hasznal linuxot és kivancsi erre , de nem pörög a topic valami nagyon...
-
Batman
őstag
köszike,kiprobaltam de nem tolti le a gmailes leveleim pedig mindent ugy csinaltam ahogy az utmotatoban van ..
hat kernel forditasban nem tudok segiteni annyira meg nem vagyok majer , majd egszer
nekem rendesen olvassa ntfs-t bar mikor vint inditok nekem is elindul a chkdsk.
2.6-os kernel a legjobb tudomasom szerint nem tudja irni az ntfs-t bar lehet neten talani olyan segedprogikat amivel tobb kevesebb sikerrel lehet irni linux alatt ntfs-t, probalj ki parat ha nagyon akarod
Szerintem annyir nem fontos mundjuk kenyelmi szempontbol jo lenne, de win tudja olvasni linuxot ha onnet akarok valamit nezni atmasolom, linux is tudja wint, plusz a win-em egy 20gb-os fat32 particion van ide tudok linuxal is irni valamit ha nagyon kell -
Batman
őstag
Eszembe jutott meg valami.
Hogy tudok életet lehelni az egermebe hogy mind az 5 gomb menjen rajta?
probaltam beallitani vezerlopultban de keves sikerrel....
szerk:
ajaljatok valami jo kis levelezo progit , olyan egyszeru de nagyszerut
az se lenne gaz ha jelezne valami kis szoveg vagy valami ha emailt kapo.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Valaki?
Szerintem valaki bizti tudja , csak nem akarja elárulni.... -
Batman
őstag
Hali!
Hogy lehet UHU-n consolbol rpm-et telepiteni?
köszike -
Batman
őstag
Hali!
Ti betudtatok állítani a hálozatot?
Nekem hibaval leáll a kde vezerlokozpont ha ramegyek a samba kliensre. -
Batman
őstag
Hali!
Nektek megy uhu 1.2 alatt a halozat?Látja a tobbi win-es gépet?Mert en az istenért se tudom beállítani.
És ha a Kde vezérlokozpontban rákattintok a samba-kiszolgalora, hibaval kilép a vezérlokozpontbol.
Nektek mukodik rendesen? -
Batman
őstag
Nem lehet valahogy megcsinalni ,hogy 2 cd-t egy dvd-re lehessen kiírni és onnet telepuljon fel mindketto?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest