- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
nna, úgy döntöttem, teszek vele egy próbát
A telepítés sebességétől nem voltam elájulva, s ez igaz az ablakkezelésre, programok megnyitására is (nyamvadt 2@2.4 Celeron, 256 DDR, 60g ataIV seagate, a telepítés majd' háromnegyed óra volt, XP nálam félóra, és nem érdekel, hogy hányszor indul újra
). Egyébként jópofa. Hogy lehet ezt a nyamvadt fontot kicserélni, hogy úgy nézzen ki a ph!, mint amit megszerettem és megszoktam win alatt? (Galeon) És miért jobbra rendezi az összes hozzászólást, ha volt korábban pár túl széles? (IE balra rendezi, ez így normális, csak az lógjon ki a képből, ami túl nagy...)
Meg belfutottam rögtön pár gpf-be:
A Nautilus nem talált olyan programot, amivel meg tudná nyitni a következőt: ''system-settings:///.directory''.
Majd nem sokkal utána: A Nautilus throbber alkalmazás (PID 14148) végzetes hiba miatt összeomlott (Félbeszakítva). További információért goto gnome honlap stb.
Pedig akkor még nem csináltam semmit, csak nagy naivan megpróbáltam a kezdd itt! ből a rendszerbeállításokat megnyitni. Azon belül volt még egy rendszerbeállítások gomb, és arra kattintva produkálta a fentieket. Kiszolgálóbeállításokra kattintva ugyanez.
Pont ezeknek a hiányáról beszélnek a Linux térítők, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Egyébként jópofa. Hogy lehet ezt a nyamvadt fontot kicserélni, hogy úgy nézzen ki a ph!, mint amit megszerettem és megszoktam win alatt? (Galeon) És miért jobbra rendezi az összes hozzászólást, ha volt korábban pár túl széles? (IE balra rendezi, ez így normális, csak az lógjon ki a képből, ami túl nagy...)