- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
visit
tag
Jó estét!
A közepé vágva kérdezek hármat.
1. Az 1.2-es verziót tettem fel, de a 2. CD-t nem tudom telepíteni, hiányolja a (ha jól emlékszem) Boot.img-et.Mi a teendő?
2. Az internetet hogyan kell életre kelteni? Windows inst. után azonnal elindult a chello, megkapta a DHCP-n keresztül az IP-t. Itt is engedélyezve van, legalábbis ahogy én látom.
3. Miért olyan szabálytalanok a szövegek? A betűk egymás után nem egyenlő távolságra vannak, az ''e'' betű után nagy szünet van, az ''l'' betű meg összeér a következővel. Próbáltam én más fontot is, de nem találtam szép, egyenletest. Alapból miért nem szép? Mit, és főleg HOGYAN kell csinálnom, hogy a fenti kérdések ne legyenek többé kérdések?
Köszönöm, ha valakinek lesz türelme hozzám.Nem fog tudni lerázni....
üdv,
visit
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest