- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Cathfaern #1380 üzenetére
OK, de hogyan? Ha beírom a root jelszót, akkor ott a konzol, ahol viszont nem tudom, hogy ezt hogyan csináljam (nem értek a Linuxhoz). Szóval beírtam, hogy dir, úgy nézett ki, hogy a root könyvtárában vagyok, ezért beírtam a cd .. -ot, de nem lépett visszább, ahol voltam, ott meg nincs etc könyvtár. Megpróbálkoztam a startx vagy xstart vagy mivel (ami elindítja a grafikus részt), ott viszont nem volt egér (ami még nem nagy gond) és menü (ami viszont már probléma), csak az asztalon levő ikonok voltak, meg egy rakás hibaüzenet. Megpróbáltam onnan megnyitni a saját könyvtáramat (gondoltam visszalépegetek majd, és átírom a szükséges filet), de akkor is csak hibaüzenetek jöttek.
Azért meglepő, hogy a Linux ebbe belebukik (egy tőle független partíció lecserélésébe).
Azt is írja meg valaki, hogy mivel tudom szerkesztteni az fstab-ot, és hogyan (volt valami karakteres szövegszerkesztő, amivel elég nehezen boldogultam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest