Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eddie303
üzenetére
az a baj, hogy nem tudom, hogy milyen driver mehetett előzőleg. bár ugy tunik, hogy nem ment semmilyen sem. talán ezért nem volt hang.
a creativ oldalán se találtam drivert. csk awindows-hoz van.
a nagy linux forumokon meg senki sem válaszol, leszámitva 2 embert. ők viszont 2 teljesen különböző modszert probálnak velem megcsináltatni. már amikor online vannak
..
az operát kicsomagoltam, és van egy install.sh fájl, valamint egy opera fájl.
az install.sh-t igy ahogy van beirtam +enter. kérdezett 2-t én nyomtam 2 yes-t. fél pillanat volt az egész.
viszont nincs a k menüben az internet alatt az opera parancsikon. régebben felinstalláltam és ott volt. most vajon akkor vajon hogy indul el

régen legalább volt readme is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő