Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
Assetomiazhogy pm.Prime minister?Ez nekem magas mint a békának a szaxofon.Meg mohát futtatni! A moha nem a fák északi oldalán nő?Asszem még kell üljek ebben a székben vagyúgy félévet(effektív)hogy megértsem hülye kérdéseimre adott válaszokat.Ubuntu iránti lelkesedésem már a telepítésnél zátonyra futott,most megyek nyaljam a sebeimet .
-
Hasaggymeg
veterán
Visszajöttem újabb kérdéssel.Norton partition magic-kel az új os telepítés menüben particionáltam Linux particíót+swap particíót is,de a lemez bebootolása után a telepítés azon részén ahol keresné hova telepítse az Ubuntut:nem érzékel eszközt,majd tovább lépve nemtom mit írjak az ablakba(/swap,/boot stb.).Ha vki.lépésről lépésre számba rágná a telepítést(emberi nyelven)MÉLYEN lekötelezne
-
Hasaggymeg
veterán
[I'msohappyIcan'tstopcrying]
-
Hasaggymeg
veterán
Na most már felteszem a nagy kérdést!Van-e egyáltalán valami értelme kisérletezni más OS-el,a felfedezésvágy kielégítésén túl?Ez egy Intel vs.AMD típusú felállás,vagy van a kezdők(de nem feltétlenül számítógéprajongók,mondjuk heti 2-6 óra a kényelmetlen forgószékben) számára is valós és tapintható előnye egyik vagy másiknak.Ez így elég radikális de 1 gondot levennék a fejemről ha elfogulatlan egyértelmü választ kapnék.
(van ilyen egyáltalán?!)
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
dr_strange #4879 üzenetére
Virtuáliiiiis???Nekem még ez a valós is fejtörést okoz!Komolyra fordítva a szót,mekkora helyet foglal majd a gépen az új OS,és mennyire lassítja a gépet?512,160.Jobb-e linux-al nyitni a háló fele?Megtalálhatóak az alapXP-s alkalmazások Linux megfelelői(torrent,lemezíró+lejátszók,fájlkezelők,stb.)''ólcsón''?Ugyanúgy védi a NOD és OUTPOST? Lehet adatokat csereberélni a 2 OS között?+1000 más kérdés,de félek hogy már unod.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
dr_strange #4877 üzenetére
Már kezdtem hülyén érezni magam a kérdésem miatt.
De most felbátorodva megkérdem,hogy kell-e külön partíciót létrehoznom vagy telepíthetem a D-re mondjuk,egyebek mellé?''Bírják''egymást a két OR?[Andhere'sanotherstupidquestion!]
-
Hasaggymeg
veterán
WinXP-m van,kísértést érzek mondjuk UbuntuLinux-ra való lecserélésére,de mivel kb.3 hónapja van számítógépem(úgy egyáltalán),hát érthetően félek e nagy lépéstől.Kérdésem:miért ne tenném?
Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest