- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
Forest_roby #3017 üzenetére
minden boot-olható partíciót ami csak látszik letapogat''
-
GD
őstag
nem hiszem hogy a hozzértőknek nagy varázslás lenne egy mindent tudó kliens összeütése ha az ms nem titkolná körül az msn passport dolgot, mivel ugye nem jellemző rájuk a nyílt technikai dokumentálás, amíg vki rájuk nem akaszt emiatt is vmi pert..
bár ez ugye az ő magánügyük mivel ők találták ki ebben a formában
webcam ügyben ugyan ez, csak ott meg a driver és gyártó sz@rja le a linux-ot -
GD
őstag
válasz
derossi #2900 üzenetére
2 hiányossága van ezeknek az msn klónoknak:
- általában rólad nem rak ki képet csak a partnerről, gondolom ennek köze van az ms passport kezeléshez, ettől sok partner beparázik hogy törölted, stb..
- webcamera mint olyan felejtős, legalább is én nem láttam sem az amsn-ben, sem a gaim-ben..
egyáltalán linuxban létezik olyan csevegő ami webcam képes?
ui: az amsn-nek ráadásul vmi perverzül bonyolított beállító felülete van, nekem elsőre az jött át, maradtam a gaim-nél -
GD
őstag
válasz
dr_strange #2877 üzenetére
ha egy gép és otthoni, akkor a root a tulaj a fontos file-oknak a user csak olvasgasson
amúgy, ami fontos adat és sok munka, az általában kics file, dokumentum, kép, azokat meg archiválni kell és kész... minden más pótolható idővel, film, zene, game,stb..mondjuk egy évek óta gyűjtött mp3 kollekció amit órákon át ID3-tagezel, az tényleg kellemetlen..
-
GD
őstag
válasz
ragazzo #2871 üzenetére
sztem maga a rendszer felépítése sem ad olyan könnyű eszközöket a vírusírók kezébe ez benne a szép, igencsak nagytudású emberkének kell lennie, azok meg nem érnek rá ilyesmivel viccelődni, az m$-re írt vírusok felét szvsz az vírusírtó cégek írják önmaguk életben tartásához..
-
GD
őstag
elképzelésem sincs mit csinál egy vírus linux-on és hogy hogy jut be?... rendszergazdai jogosultságok híjján főleg egy linux filerendszeren
sztem alapelvek betartása mellett nincs ilyesmire esély
az exploitok meg ha jól tudom csak elavult verziókon tudnak élni, aki rendszeresen frissít az nem futhat bele sűrűn..persze egy lyukas tűzfal és egy rendszergezda jogosultságú szervíz feltörésével már lehet alakítani, de az nem a linux hibája
sztem a legpotenciálisabb veszélyforrás linuxon az emberi tényező...
minden mást városi legenda közé sorolok, de ha van vmi értelmes cikk vagy tanulmány erről szívesen elolvasom, mert ugye, mindig tanul az ember.. -
GD
őstag
five or more nevű gnome-s alapjáték powa!
nem egyszerű eljutni 250 pont közelébe, esténként szoktam nyomni pár kört
-
GD
őstag
válasz
emitter #2811 üzenetére
a felboot-olt virtuális rendszer ''live'' cd root ( /) gyökere nem a vinyón lévő valós rendszer gyökere.. a hdd a cd-s rendszernek csak egy meghajtó
ezért felcsatolod a hdd-n lévő sérült grub-os rendszer állományt az adott partícióról,
/ itt most nem térnék ki a mount parancs szintaktikájára, számos doksit találsz, illetve a man oldalak is segítenek, ubuntu wiki oldal, stb../
a chroot pedig megmondja neki hogy a felcsatolt vinyós állomány legyen most a rendszer gyökere amire a parancsértelmező ezentúl mint root-ra tekint
az azért fontos, mert a grub-install parancs innentől ennek a rendszernek és nem a ''live'' nak telepít grub-ot, ergo, újraboot-kor lesz egy hdd-re vonatkozó megújított grub-od ami neked jó
ettől egyszerűbben nem tudom elmagyarázni..
[Szerkesztve] -
GD
őstag
ójeah, bentvagyok..
-
GD
őstag
ubuntu wiki alapján a mysql szerver felment de kb eddig jutottam...
''mysqladmin -u root password db_user_password''
ez most gondolom a mysql root jelszót hivatott megadni, ami se nem kér be, se belépni nemtudok a mysql-be az alap root jelszóval...????
szóval: a 2. lépés totál hiányzik, a rendelkezésre álló könyv kegyesen átlépi ezt a dolgot...
tehát, hogy adok újra jelszót, hogy indítom lépek bele, stb... help sql lámának, köszi..
google találatok nem segítettek.. vagy nem jól használtam.. -
GD
őstag
válasz
Forest_roby #2789 üzenetére
''E: Nem található a(z) glib csomag'
az hogy nem ez a neve .-)
így kell csomagot keresni:
apt-cache search glib
jönnek a találatok sorban, ott kiválasztod a pontos nevét közben szemmel nyugtázod a 2-3 szavas leírásból hogy az kell e neked, aztán:
apt-get install pontoscsomagnév
ha nincs találat akkor variálod a nevet vagy kevesebb betűt írsz a keresendő névre, akkor viszont több dologból kell kiszemezgetni
asszem talán a ? és * is használható keresésben, de ez nem fix
[Szerkesztve] -
GD
őstag
üdv!
alsamixer-ben miket kell tologatni, pöcögtetni hogy egy built-in mikrofon és speaker jól működjön skype alatt?
a ''mikorofont'' meg a ''speakert'' persze..de akinek konkrét élménye van laptop-ban az küldhetne egy snapshot-ot az alsamixer beállításairól
minden más hang dolog jó, de a skype az néma mint a hal... -
GD
őstag
keresek valami wifi profil manager programot gnome/ubuntu alá
mivel több wifi-s környezetben mozgok és macerás kézzel babrálni mindig, továbbá a már futó x alatt néha zokon is veszi és fagy miatta..
ötlet, javaslat jöhet, köszi -
GD
őstag
ha az mplayer alól kiütötted az oss-t, akkor most min játszik hangot? mert azt írtad, nem lát sem esd-t, sem alsa-t?
én mikor fordítom az mplayer-t, felrakom előtte az alsa, esd dev stb..csomagokat és kapcsolóként megadom a ./configure-nak hogy --enable-alsa --enable-esd
bár lehet ezek alapból is engedélyezve vannak.. de így tuti lesz minden és lehet válogatni..
pl notebook speakeren az egyik sokkal halkabb volt,alig lehetett a halkra rippelt filmeket érteni, hiába toltam a 100%hangot, aztán váltottam és 2X akkora hangerőm lett..
másik témához: nforce4-em van és nálam is minden alapból ment, hang, lan,miegymás -
GD
őstag
azureus hibákra: le kell szedni a legújabb beta jar file-t és kicserélni az eredetire, nálam az eredeti amit az automatix rakott fel, innetől nem volt bug-om, megszünt
bár, a böngésző meg hüje lett mert az 1.4-es java sdk-t kezdte el használni a jre 1.5.0.7 helyett... amit persze meg lehet oldani a már említett alternatives módszerrel csak még nem volt kapacitásom rá -
GD
őstag
3. kérdéshez: eltávolítás csomag-ot:
dpkg -r csomag neve
vagy
dpkg --purge csomag neve
amúgy man dpkg elég sok okosságot kiír neked, érdemes elolvasni 1x..
vlc= én nem nagyon használom, fent van ugyan, de mplayer-t sokkal jobban preferálom
a kilépés oka lehet pl ha nincsennek fent multimédáis codec csomagok sztem..
ubuntu wiki oldalt nézd át ez ügyben:
[link]
[Szerkesztve] -
GD
őstag
néha bekavar, mikor nem a telepítőkészlettel hozod létre a partíciót, hanem esetleg partition magic és társaival, illetve, telepítéskor mikor kijelölted a root partíciót, formáztást kértél e?
és, telepítéskor mikor rákérdez hová szeretnéd a grub-ot mit mondtál neki? -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #2638 üzenetére
ja hogy ez csak frissítés óta van..az gáz.. lehet egy tiszta dapper install helyre rakná a dolgokat, csak ugye akkor ugranak az eddigi beállítások, bár a fontosabb conf file-okat ha elrakod akkor nem biztos hogy akkora meló lesz, persze a kézzel forgatások újra jáccósak..
-
GD
őstag
válasz
ngabor2 #2628 üzenetére
sztem a modulok ami alapból illik, jók, ohci, uhci stb.. lehet hasonló nyavaja mint az én notimon az usb egér eldobálása..
a fényképezőm belső memóriáját sose tudtam elérni linux alatt, a kártyás rész is macerás volt, bemondtam az unalmast és vettem egy 20in1 kártyaolvasót ~2,5E, legalább kímélem az aksikat..azóta nincs ilyen bajom -
GD
őstag
válasz
emitter #2629 üzenetére
ha visszaolvasol le van írva pár hsz-el régebbről általam a grub install módja
[link]
ha ilyen nagy gond lehúzni egy 700megás ubuntu-t akkor elküldöm neked postán anyagárba(30ft + pkg)
persze kis csibész, naponta lehúzol nemtom mennyi warezt mi?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
rokefeller #2577 üzenetére
boot-olj fel egy live linux-al
legyél root
(ha ubuntu live akkor sudo passwd root
jelszó)
su -
mkdir /mnt/temp
mount -t ext3 /dev/hdxy /mnt/temp
chroot /mnt/temp
grub-install /dev/akármi
reboot
öröm, boldogság -
GD
őstag
válasz
dr_strange #2578 üzenetére
persze a parancs neve az
én csak a műveletet hívtam nevén.. szal grub újrarakása
grub-install /dev/hdakármi vagy sd ha sata..
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
rokefeller #2574 üzenetére
2. mert nincs ott
grub reinstall
-
GD
őstag
válasz
charlie54 #2568 üzenetére
félre értettél, nem küldtelek sehová, max ilyen bejövök mert lustavagyok kezdőnek néztelek
bocsi ha alaptalan volt :-P
nekem sem tökéletes a hibernálás, felhasználóváltás, újraindítás, sőt egy ideje érdekes fagyások is vannak..asus noti a6r-b002-őn
és ugyan úgy nyomtalan a dolog..
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
charlie54 #2566 üzenetére
honnét megy a shutdown parancs? konzol? gnome ikon? mindkettő módon kiakad?
syslog-ban vmi bejegyzés?
képernyő bekapcsolva mit jelent? led ég? képernyő világos?
milyen típusú laptop? hivatalos ubuntu forumon megnézted nem e ismert problem?
kicsit többi infót ha megoldást szeretnél
és egy kicsit több önálló előmunkát
hidd el neked is jobb, mint mire egy fórumon választ kapsz.. -
GD
őstag
válasz
emitter #2517 üzenetére
hm, nemrossz, én nem tudom megszokni hogy fönt van a menüs tálca, az első amit átállítok mikor kész a rendszer hogy lent legyen
kicsit túlhegyezett az időjárásra, nem tudom mennyire használható.. az időjárás előrejelzés olyan hogy bármit bele lehet dumálni..
mi az a divxplayer? vmi win-es wine-osított cucc?
[Szerkesztve] -
GD
őstag
[link]
kár hogy a ''műszerek'' kijelzőinek színét (pl elfoglalt disk csík) nem lehet színre megválasztani..
[Szerkesztve] -
GD
őstag
noti desktop
link elrontva..
[Szerkesztve] -
GD
őstag
hm, jó kis cucc, használatba vettem, már ezért megérte felvetni a desktop ötletet..
régebben win-re használtam a widgets nevű cuccot, de olykor fagyott, hanyagoltam..ez is hasonló okosság.. tetszik
kérdés: hogy lehet legkönnyebben rávenni hogy induláskor töltődjön be a gnome-val?
[Szerkesztve] -
GD
őstag
csinákolok egy képfeltöltés.hu-sat
[Szerkesztve] -
GD
őstag
egy kis design kitérő elférne szerintetek itt a fórumon belül?
egy ''kinek milyen az ubuntu desktopja-?'' -ra gondolok, persze csak linkekkel?
mi a véleményetek? -
GD
őstag
egy szerencsétlen mozdulattal sikerült a tálcáról a szöveges 3 db menüt eltüntetni, hogyan tudom visszavarázsolni?
(gnome) 6.06 ubuntu final
hozzáadtam a ''hozzáadás a panelhez'' -ről a kis ubuntu ikont, de ugye ez a 3in1 és nem is szöveges..
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
#51736960 #2462 üzenetére
én nem éreztem különbséget, a 64 bit hátrányai talán néhány alkalmazásnál van: flash, java, win32 codec-ek, mplayer stb.. bár ezt még 2005-ös évben találtam bajoknak, lehet azóta fejlesztettek 64bit-es rendszerre több dolgot is..
egyelőre maradtam a 32bit-es rendszernél
[Szerkesztve] -
GD
őstag
lehet csak annyit kellett volna írnod ''bocsi, én ezzel a programmal szereném megoldani, köszi a javaslatot..talán emberibb lett volna..szimpla jóindulatra ilyen flegma kioktató választ adni két hozzászólónak is elég otromba dolog..
időközben pizzát rendeltem és lejárt a mod time
najó ezen én nem témázok többet, elnézést a többiektől -
GD
őstag
válasz
_Petya_ #2452 üzenetére
elnézést hogy javasolni mertem a feladatra szerintem legjobban alkalmas programot ..(mp3 lejátszás)
kicsit higgadtabban kellene reagálni..nemde? senior taghoz képest kicsit ovodás a reakciód,sztem nem volt értelmetlen a hozzászólás..ha neked az, akkor ne vedd figyelemben.. és igen, nem írok neked, nem kell többet kérned.. -
GD
őstag
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper main restricted
deb-src http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper main restricted
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper-updates main restricted
deb-src http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper-updates main restricted
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper universe
deb-src http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper universe
deb http://security.ubuntu.com/ubuntu dapper-security main restricted
deb-src http://security.ubuntu.com/ubuntu dapper-security main restricted
deb http://security.ubuntu.com/ubuntu dapper-security universe
deb-src http://security.ubuntu.com/ubuntu dapper-security universe
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper multiverse
deb-src http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper multiverse
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu dapper-backports main restricted universe multiverse -
-
GD
őstag
magyarosítás: biztos igazad van, csak gondoltam ha már a béta magyar akkor ez is marad..
partícionáló: nekem jobban tetszett a fapados kék képernyős, vhogy jobban kézreállt..
kérdés: ha én béta2-őt telepítettem, és minden nap frissítek, akkor gyakorlatilag már a final van a gépemen? az meg hogy van hogy az teljesen magyar? -
GD
őstag
hát a dapper partíciónálója vmi szörnyű lett... kezelhetetlen.. pl a disc-ek összevissza, filerendszert nemtom hol lehet választani, ha egy partíciót nem csatolok be nem enged tovább..stb.. mér kellett ezt ennyire szétbni...
hjah, és mikor lesz ez teljesen magyar?
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
AlBundy #2410 üzenetére
desktop= live? letöltöttem vmi-t a linkről de eléggé nem telepítőkészletnek tűnik..
vagy csak én lámázok ezzel az új indító felülettel, de adding live user-nél gyanús lett..
most akkor mivan? nekem egy sima cd-s telepítő kell, semmi live meg ilyen alternatív dolgok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GD
őstag
eljött a nagy nap
kíváncsi leszek hány órától látható a weben az új iso
időeltolódás miatt nekünk ''később'' lesz látható -
GD
őstag
-
GD
őstag
mi okozhatja és hol tudok vmi log-ban utána nézni annak hogy miért nem működik a gnome-s:
-felhasználóváltás
-újraindítás
-kijelentkezés
-hibernálás
ami műxik az egyedül a képernyő zárolás és a leállítás
vmi energia gazdálkodás lehet a baj? notebook-on vannak ezek a problemek
[Szerkesztve] -
GD
őstag
notebook-on nem működik:
- újraindítás
- felhasználóváltás, kilépés
-crtl+alt+backspace grafikus felület újraindítás
beáll,lefagy, nincs konzol se, kaput..
csak hard újraindítás segít, valakinek hasonló tapasztalat? -
GD
őstag
legújabb kerneltől az usb-s egér rövid időn belül leszédül, jellemző mikor a képenyő elhalványodik és bejön egy aktívabb ablak pl a root jelszó bekérés vmi rendszerváltoztatáskor..
az egy verzióval előtte lévő kernel viszonylag jól bírja..remélem nem ez lesz a fejlesztés irány.. -
GD
őstag
May 18th
/!\ NonLanguagePackTranslationDeadline, /!\ KernelFreeze
hm, ez utóbbit értem, az előbbi mit is takar konkrétan?
nem nyelvi csomagok fordításának vége? -
GD
őstag
mit csináltak a jó öreg dpkg-reconfigure locales paranccsal, hol a kék ablak?
-
GD
őstag
hm, teljes győzelem: esd van, felcsatolt samba meghajtóról filmjátszás megy
már csak a lassú gépek közötti wifi adatátvitel porblémát kellene megoldani..
elvileg pedig mindkettő gé-be megy.. -
GD
őstag
gyors tapasztalat megosztás :nevezett MPlayer v1.0pre7try2 forrás nem hajlandó a drapper 4.03-as? gcc-vel fordulni, ergo a --disable-gcc-checking módszer nem használható.. a make mindenképp vmi hibát dob, nálam legalábbis
ellenben a cc=gcc33 (miután persze felrakja a polgár a 3.3-as gcc-t) minden gond nélkül lefordul
most azon dolgozok hogy az smb (samba támogatás, ergo win-es megosztásból közvetlen filmnézés) is beleforduljon meg az esd
további jelentésig rádiócsend
Sianis: tnx a linket, lesz még mód kipróbálni, ha így haladok lassan beszállok az mplayer team-be
[Szerkesztve] -
GD
őstag
configure lefut (--disable-gcc-checking) mert a stable csak így fordul avagy cc=gcc33, minden enabled ami nekem kell, a make után dob hibát:
In file included from libpostproc/postprocess.c:655:
libpostproc/postprocess_template.c: In function 'do_a_deblock_MMX2':
libpostproc/postprocess_template.c:2901: error: memory input 4 is not directly addressable
libpostproc/postprocess_template.c: In function 'postProcess_MMX2':
libpostproc/postprocess_template.c:3510: warning: pointer targets in passing argument 6 of 'blockCopy_MMX2' differ in signedness
libpostproc/postprocess_template.c:3656: warning: pointer targets in passing argument 6 of 'blockCopy_MMX2' differ in signedness
libpostproc/postprocess_template.c:3757: warning: pointer targets in passing argument 4 of 'tempNoiseReducer_MMX2' differ in signedness
libpostproc/postprocess_template.c:3781: warning: pointer targets in passing argument 4 of 'tempNoiseReducer_MMX2' differ in signedness
make[1]: *** [libpostproc/postprocess.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/src/MPlayer-1.0pre7try2/libavcodec'
make: *** [libavcodec/libavcodec.a] Error 2 -
GD
őstag
notin és main pc-n is az mplayer libavcodec error2 hibákat produkál make-kor
mindent úgy csináltam ahogy az eddig már 100x működött..
mi lehet a hiba?
próbáltam cvs-t és az aktuális stable-t is, essentials és all codec csomaggal, alap (4.03.-as gcc-vel) és 3.3-assal is, paraméterezve a configure-t és csak natúr is..
más nem tapasztalt ilyesmit? -
GD
őstag
lenne*
-
GD
őstag
a gnome hang beállításoknál eszközöknek 2 lehetőségem van (két katt a jobb oldali hangszóróra módszer) alsa és oss, ebből én az alsa-t választottam, innét gondolom hogy az van működésben
1. apt-get install alsa-source?
2. ezek után látni fogja a mplayer configure az alsa-t?
xmms-nél látok olyat hogy eSound output modul ő lene az esd?
3. ez tudja azt hogy több alkalmazás is adhat egyszerre hangot menet közben?
4. hogy lesz ilyen audio kimenetes pl az mplayer?
nah ennyi a kétforintos kérdésekből, köszi -
GD
őstag
legújabb küzdésem kérdései:
mplayer nem lát alsa-t, holott van, mert az az alap hangrendszerem, xmms is azt használja, szól ezerrel.. ellenben az mplayer oss-t ami halk és nem is tudom tovább hangosítani.. ergo, halk a dvd és a film lejátszás..
próbáltam configure opcióként a --enable-alsa -t, de nem jelenik meg az audio kimenetek között..
fordítás után az mplayer -ao help természetesen nem mutat alsa-t..
ötlet? -
GD
őstag
miután felment az ati driver és a ndiswrapper be lett írva az induló modulokban (wlan), az usb-s egér elhal ahogy indul a gnome, ötlet? itt az új lsmod-om
[link]
nem értek ezekhez a modulokhoz komoly szinten, de nem lehet hogy vmi-n összeakadnak? mint pl irq szokott
[Szerkesztve] -
GD
őstag
''for conffile in /etc/ndiswrapper/bcmwl5/*.conf; do
sudo cat $conffile | sed -e 's/RadioState|1/RadioState|0/' > $$_tmp
mv -f $$_tmp $conffile
done
''
ezt így beküldtem neki, restart és lááááásd wifi)
maradt két dolog amiből 1 tuti nem fog menni, az a beépített webcam
a másik a card reader.... lassan ubuntu képes lesz a noti..jeah -
GD
őstag
a végén még beindul a wifi a laptopban, tegnap végre hang is volt linux alatt nagy küzdelmek meg fórumozások után..
kérdés: az alsamixer beállításainak mentéséhez elég e az alsa.conf elrakása avagy az egész /usr/../alsa mappát mentsem le?
mivel a jövőben egy reinstall után nem szeretnék 3 hétig keresgélni hogy miért nincs hang.. -
GD
őstag
üdv ubuntu népek!
megtaláltam a noti wireless bajomra egy lehetséges megoldást
[link]
a böki hogy a 3. pontnál nem vágom mit akar
eddig megvagyok hogy ''sudo ndiswrapper -m''
aztán nemtom mit akar:
''for conffile in /etc/ndiswrapper/bcmwl5/*.conf; do
sudo cat $conffile | sed -e 's/RadioState|1/RadioState|0/' > $conffile
done''
ebből most mi az amit én írok parancssorba? vki fejtse már vissza plíz hogy mi van ilyenkor?
re5pect -
GD
őstag
a linux-ot egyvalami tudja csak lenyomni még, és ez maradni is fog ahogy látom:
ez pedig a hw gyártók és az m$ lobbija a driverekkel..
ennek áldásos hatását nyögöm a notebook-omon is perpill
... -
GD
őstag
21122-re valaki?
-
GD
őstag
nehogy már ne legyen firefox kubuntu-ban mert nekem is volt fent és az az alap böngészője..
kezdők kérdéseit szivesebben válaszolják meg ha előtt azért némi utánajárás nyomai érezhetőek..csak jó tanács
java és bitorrent telepítést megtalálod a magyar ubuntu wiki oldalon (breazy)
a sima ubuntu alapból 2 féle bittorent klinest tartalmaz, az azureust pedig az automatix nevű csomag telepítése után tudod menüből feltenni
[Szerkesztve] -
GD
őstag
kérdés hogy a lemezcímkét, azaz hogy hogyan jelenjen meg az adott partíció a nautilus file böngészőben, miként lehet átírni?
-
GD
őstag
van egy hangkártyám is, hegesszük már meg hogy menjen
amúgy, ez a xorg modding engem is érdekel, mert a készben már kb tudom mi miért van, de ha alapból nincs benne vmi, problémás faragni, info és tudás nélkül
1887 hsz-re se nagyon böffent senki, legalább saccoljátok meg
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest