- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
dat
senior tag
Fordítottam forrásból Amsn-t, így működik, de nem értem apt-gettel feltéve miért nem akart elindulni...
Ha jól látom ez már a webkamerát is kezeli, következő lépés ennek belövése lesz... -
dat
senior tag
feltettem a Skype-ot az ubuntu.hu -s leírás szerint, de szerintem továbbra is ronda, és nagyok a betűk. Nem értem miért nem lehet egy vacak options menüt írni, ahol állítható a betűméret. 1024X768-as felbontásban a ''Your Personal Profile...'' menü alja nem fér ki a képernyőre, gördítősáv meg természetesen nincs...
Más: Azt miért játsza nekem az Ubuntu, hogy néha bizonyos programokat baromi lassan, 3-4 perccel az indítás után tölt csak be. PL.: Rendszer- Adminisztráció - A bejelentkező képernyő beállítása. Volt olyan hogy ráklikkeltem és 5 perc után hozta csak be az ablakot...
AMSN-nel szintén ez a helyzet, csak az el sem indul egyáltalán.. -
dat
senior tag
A Skype nektek is ''ronda''? Baromi nagyok a betűk, és nem lehet kisebbre venni őket...
-
dat
senior tag
válasz
T. Almeida #873 üzenetére
Kösz a fáradozást
Lehet kipróbálom, de az igazán jó megoldás az lenne, ha az ismerősök nem vennének észre semmit az én problémámból
Viszont okosabb lettem. TX!! -
dat
senior tag
válasz
T. Almeida #870 üzenetére
Nem nekem muszály, hanem mert az ismerőseim azt használják. Én meg szeretek Linuxban dolgozni, de amikor valaki hirtelen webcamezni akar, nyomhatok restartot. Amsn-t a gnome nem szereti...
Protokollváltoztatós Microsoftéknak meg a.... tudjátok mit...
Azért köszönöm a válaszokat. -
dat
senior tag
[L]Az UbuntuBelowZero-n Mark Shuttleworth bejelentette a Canonical Ltd. elkötelezettségét a KDE alapú Kubuntu disztribúció felé. [/L]
Ne máááááár. Most akkor mi lesz? Kubuntu lesz az alap?
Linus is azt mondja hogy váltsanak az emberek KDE-re, de én jobban szeretem a Gnome-ot... -
dat
senior tag
Nem flame, de az uhu volt az egyetlen disztrib, ami elsőre tökéletesen futott nálam, felismerte a hangkártyát, modemet, mindent.
Szvsz aki csak ismerkedni akar a linuxszal, vagy win helyett kell neki, annak tökéletes.
Ős-linux arcoknak, meg hozzáértőknek nyilván gagyi... de nem is nekik készült.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest