- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz
Kendek #11628 üzenetére
Alul amikor a Fujitsu logója díszeleg a kijelzőn akkor azt írja hogy F2 Bios settings , F12 Boot Menu. Már mind a kettőt próbáltam de egyikre sem reagál semmit.
A DEL-t nyomgotava sem jön elő.
Ha sehogy sem fog sikerülni akkor hétfőn visszaviszem a boltba hogy pusztítsák nekem le róla az Ubuntut mert számomra így használhatatlan a gép ugyanis mindegyik - számomra fontos program - csak Windows-on ( illetve néhány Mac OS X-en ) fut. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Fujitsu Lifebook AH502 notebookot amire Ubuntu 13.04 volt alapból felrakva és a probléma az lenne hogy sehogy sem tudom rávarázsolni a Windows 8-at. Berakom a telepítőlemezt és mintha be sem raktam volna elindul az Ubuntu.
Rögtön az volt az első gondolatom hogy a BIOS-ba átállítom a bootolási sorrendet úgy hogy az optikai meghajtó legyen az első de itt jön a bibi: Nem lehet megnyitni a BIOS-t. Bekapcsolom a gépet, bejön a Fujitsu fektetett nyolcas logója. Nyomogatom ezerrel az F2-t de meg sem "hallja" a gép, tölti befele az Ubuntut mintha semmit nem nyomogattam volna.
Ezután megpróbáltam azt hogy letöltöttem a Win 8 képfájlját és bootolható pendrivet csináltam belőle de ugyan az volt a helyzet mint a CD-vel.
Mit tudnék vele csinálni? -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tud olyan programot Ubuntura amivel tudok készíteni Windows 7 boot pendrive-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest