- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitpalace
senior tag
válasz
lev258 #25303 üzenetére
Nekem nagyon bejön a stílusa a Mate-nek azért is próbáltam ki de igazából régen foglalkoztam már ubuntuval, így kicsit olyan érzésem van mintha nem boldogulnék a Mate-el. Tudom sokan vannak Windows-on mert az nagyon user friendly felület, de szerintem minden ugyan úgy használható Ubuntun csak más progikkal. Ez az OS nem gamereknek van kitalálva ez tény.
üdv!
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Rimuru #25300 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy ekkora a százalékos különbség
Pedig szerintem Linux alatt sokkal nagyobb jövő van, úgy értem hogy nekem személy szerint sokkal jobban bejön mint a windows sokkal több lehetőséget is kínál, a Mate-et kíváncsiság képen tettem fel, de szerintem marad az Ubuntu. Hiszen nekem grafikai rész felesleges. Sima mezei felhasználásra szeretném csak használni.
Azon gondolkodtam hogy Bf3 feltelepítem ha már adták a gépemhez (Lenovo y570) de gondolom felejtsem el
Üdv!
-
Bitpalace
senior tag
válasz
lev258 #25296 üzenetére
Nvidia-nak most néztem utána már telepíti is, csak türelmetlen voltam
Wine-al az a gondom, hogy Vírusirtókat próbálgattam telepíteni, de sehogy sem tudom rábírni egyiket sem, mert nem kompatibilis...nem is tudom kell egyáltalán Ubuntu alá?! Igazából csak próbálgatom....
Más: Lehet vissza kéne térnem Ubuntura-Mate alól, azzal jobban boldogultam
üdv!
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Valaki tudna pár infót adni ubuntu vs. mate-el kapcsolatban? Érvek ellenérvekre gondolok első sorban.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest