- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #7971 üzenetére
Azt a szeméthalmazt amit összehoztak a lényeg mellé mostanra, azt valóban meg kell fizetni, igen. Ez a Linuxos változatot nem érinti, ahhoz képest a K3b bőségesen jó választás. Ráadásul mára már ott tartunk, hogy lassan egyikre sem lesz szükség, én speciel már azt sem tudom, hogy mikor írtam ki utoljára DVD-t. Még emlékszem, hogy pár éve vettem új írót a régi helyett mert az tönkrement, de jobbára csak kihúzva várakozik a gépházban (valamire, de legalább nem fogyaszt áramot).
-
Tamás88
őstag
válasz quailstorm #7971 üzenetére
(#7962) RBJ
Wine segítségével az imgburn-t tudom ajánlani, az csinál egy szép cd képfájlt.
"De a nero nevet meg kell fizetni... Windowson nincs ellenfele, legalábbis nem találtam"
Ez max 7-8 éve esetleg még megállta volna helyét, de most már nem igaz, ugyanis sok cd/dvd író van, ami sokkal kisebb és annyit tud, amennyit kell (pld. CdburnerXP).A Nero ma már egy bloatware lett, ami tele van haszontalan dolgokkal és sok helyet foglalnak el. Pár éve próbálkoztak egy ingyenes változattal, de már elkéstek vele, és azt is jól elszúrták. Régebben én is Nero-t használtam, de egy ideje már mást (először az Infra Recordert használtam, és utána a CdBurnerXP-t (az Imgburn mindig rajta volt)) és tökéletesen megvagyok, amelyik beállításra szükségem van, azt megtalálom. Nero-ból a 7-es volt az a legutolsó, amit még használni lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest