- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
(#7962) RBJ
Wine segítségével az imgburn-t tudom ajánlani, az csinál egy szép cd képfájlt.
"De a nero nevet meg kell fizetni... Windowson nincs ellenfele, legalábbis nem találtam"
Ez max 7-8 éve esetleg még megállta volna helyét, de most már nem igaz, ugyanis sok cd/dvd író van, ami sokkal kisebb és annyit tud, amennyit kell (pld. CdburnerXP).A Nero ma már egy bloatware lett, ami tele van haszontalan dolgokkal és sok helyet foglalnak el. Pár éve próbálkoztak egy ingyenes változattal, de már elkéstek vele, és azt is jól elszúrták. Régebben én is Nero-t használtam, de egy ideje már mást (először az Infra Recordert használtam, és utána a CdBurnerXP-t (az Imgburn mindig rajta volt)) és tökéletesen megvagyok, amelyik beállításra szükségem van, azt megtalálom. Nero-ból a 7-es volt az a legutolsó, amit még használni lehetett.
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Azt a szeméthalmazt amit összehoztak a lényeg mellé mostanra, azt valóban meg kell fizetni, igen. Ez a Linuxos változatot nem érinti, ahhoz képest a K3b bőségesen jó választás. Ráadásul mára már ott tartunk, hogy lassan egyikre sem lesz szükség, én speciel már azt sem tudom, hogy mikor írtam ki utoljára DVD-t. Még emlékszem, hogy pár éve vettem új írót a régi helyett mert az tönkrement, de jobbára csak kihúzva várakozik a gépházban (valamire, de legalább nem fogyaszt áramot).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs