Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alu

senior tag

válasz tordaitibi #41076 üzenetére

Idézd már be légy szíves, hogy szerinted melyik mondatomban kezdtem el "fennhangon szidni" a Linuxot vagy akár a Windowst. :) Egy szóval sem írtam le, hogy ez os hiba lenne, pláne nem fröcsögve, úgyhogy nem teljesen értem ezt a kioktató stílust.

Egyébként ezt a gyors rendszerindítás témát ennyire részletesen nem vágtam, úgyhogy köszönöm, hogy leírtad. Eddig úgy tudtam, ha pl. hibernálom a rendszert, akkor csak a rendszer vinyó marad felcsatolva, a többi nem. Ezért is írtam egy korábbi hozzászólásomban, hogy nem rendszer vinyóról van szó, de ezek szerint akkor az összes korábban felcsatolt adatlemezre igaz.

A történetről egyébként annyit, hogy a problémás HDD legutoljára (~1éve) egy ismerősömnél volt és fogalmam sincs ő mit csinált vele, be volt-e kapcsolva a gyors rendszerindítás vagy sem. Most Ubuntu alatt szerettem volna használni a vinyót, de az említett problémába ütköztem és nem volt egyértelmű, hogy miért kapok vissza fájlrendszer hibát. Szerintem normálisan tettem fel a kérdést, de szívesen fogadom a többiek visszajelzését is, ha más szerint is "szidkozódtam" és/vagy "fröcsögtem".

lev258
    :R

Fentebb leírtam a vinyó történetét, hogy nem az én Winem zárolta a lemezt. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ez esetben elég annyit csinálnom, hogy felcsatolom a saját Winem alá és kikapcsolt gyorsindítás mellett, normál leállítás után veszem ki a gépből és teszem át az Ubuntus PC -be? Azért gondolnám, mert saját win alatt tudok írni rá, viszont azóta nem tettem vissza az Ubuntus PC -be, mióta kipróbáltam a saját Winem alatt.

Új hozzászólás Aktív témák