- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
16.04 fogadjunk. Azon még jó ideig nem fog sok szoftver úgy működni mint a 14.04-ben, vagy egyáltalán nem is fog soha.
Ha ebbe az irányba halad az Ubuntu, manjaro-t fogok használni miután a 14.04 támogatása megszűnik 2019-ben. Amúgy tegnap jelent meg a 14.04.5, én a helyedben inkább azt használnám.
-
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #26063 üzenetére
Ez gyakorlatilag egy GUI-s dd, amivel bármilyen linux ISO-ból működő pendrive telepítőt tudsz készíteni. Ha viszont Debian-ból, Ubuntu-ból, Mint-ből és ezekből származó disztribúciókból kívánsz készíteni, inkább a Mintstick-et használd. Ez egyben pendrive formázó és ISO író is.
-
Lathronos
őstag
Én írtam már párszor, hogy 3-4 hónapot még várni kell a 16.04-gyel, mert félkész állapotban véglegesítették, de csak nem hallgattok rám. Én már akkor feladtam, mikor telepítés után menthetetlenül összeomlott a xorg.
Más: ha valaki kíváncsi rá, tegnap este készült el a friss Cinnamonos Ubuntu 14.04.4 64 bites remasterem. Részletek: ITT
-
Lathronos
őstag
válasz
Eastman #25939 üzenetére
terminálba beírod: sudo apt-get install language-pack-hu language-pack-gnome-hu
Miután befejeződött a telepítés kijelentkezel, majd bejelentkezel és már teljesen magyarnak kell lennie. Ha viszont 16.04-ről van szó passz, azzal nem foglalkozok még 5-6 hónapig, amíg a bug-jait nem javítják.
-
Lathronos
őstag
válasz
szuszinho #25893 üzenetére
Ha virtualboxban próbálgatnék linuxokat és nem LIVE-ban, soha nem használnék linuxot. Ugyanis sok esetben vagy egyáltalán nem működik az adott disztribúció, vagy olyan bugok jönnek elő, amik miatt használhatatlannak tűnik. Ezért nem is használom tesztelésre már 3 éve. A remastereimet 2 PC-n és 2 laptopon tesztelem éles telepítéssel mielőtt közzé teszem. Nem áll szándékomban szívatni senkit azzal, hogy egy bugos selejtet teszek közzé.
Ma délután munka után elkészítem a minimal verziókat. is.
Holnap pedig jönnek a 16.04 minimal remasterek.
-
Lathronos
őstag
válasz
Skilly #25881 üzenetére
Azt jelenti, hogy korlátolt, hogy elég minimal design-ja van, amit nem is tudsz módosítani. Viszont ha testreszabható minimal rendszerre vágysz, van openbox remasterem is 32 és 64 bites változatban. Na ezen bármit módosíthatsz: ablakkeret, téma, gtk, ikontéma, magát a panelt is átszabhatod akármilyenre.
Ez se csúnya mint látod(ez nem az alapértelmezett külső, én szerkesztettem át ilyenre):
-
Lathronos
őstag
Na meginit itt artunk: "a unity az igazi királyság, a többi DE pedig ocsmány hulladék". Én úgy állok hozzá egy érdeklődő leendő linux felhasználó útbaigazításához, hogy megmutatom neki az összes DE-t, és ő eldönti neki melyik tetszik. Nem pedig: "itt a unity, tetszik vagy sem, ezt kapod!"
-
Lathronos
őstag
válasz
IstvánLászló #25859 üzenetére
Nem olyan nehéz elkészíteni egy remaster-t, csak a konfigurálással megy el sok idő. Olykor 2-3 nap is eltelik mire úgy működik ahogy azt elvárom tőle. Van többféle Ubuntu remasterem is, nézz körül nyugodtan a blogomban és próbálgasd őket kedvedre.
A legbüszkébb(már ha illik ilyet mondani
) az OpenBox remastereimre vagyok, most is a 64 bitesről írok, a 32 bitest most töltöm fel.
-
Lathronos
őstag
válasz
soldi3r #25856 üzenetére
Van Cinnamonos Ubuntu, én szoktam az elkészítésével bohóckodni.
Azért nem Mubuntu, mert hülyén hangzik.
-
Lathronos
őstag
A 64 bites openbox remaster kész, info és letöltés ITT.
-
Lathronos
őstag
válasz
joker91 #25832 üzenetére
Hogy mennyire biztonságos? Nem tudom.
De nem hiszem, hogy valami álcázott kártevő lenne.
(#25836) tomtyi
Nem, nem írtam sehol, hogy van amit manuálisan kell frissíteni(pl. a TeamViewer-t is). De aki napi szinten használ linuxot, gondolom tudja.
"Nem olvastam még a blogodat"
És más rematerek ismertetőjét szoktad olvasni? A nem hivatalos forrásból származó szofverek manuális frissítésére szinte sehol sem hívják fel a figyelmet.
-
Lathronos
őstag
válasz
joker91 #25832 üzenetére
Ez a messenger van mindegyik remasteremben.
-
Lathronos
őstag
Örömmel jelentem, a friss, ropogós 32 bites openbox 14.04.4 remaster a blogomból elérhető.
A 64 bites változat terveim szerint holnap, a minimal verziók pedig jövő hét végéig készülnek el.
-
Lathronos
őstag
16.04 még nem mondható kiforrott stabil rendszernek(egyelőre), így mindenképp javaslom, hogy maradj a 14.04.4-nél én is azt teszem. Ha xubuntu-t újra akarod húzni, esetleg tehetsz egy próbát a friss ropogós Voyager remasterem-mel is ami ma készült el, az xubuntu 14.04.4-ből lett összerakva némi extrával fűszerezve, alapból magyar nyelvű és vígan elfut a konfigodon. Ha többet nem is, egy próbát talán megér. Én jelenleg is ezt használom. Van benne pl. SMTube is, amivel VLC-n keresztül tudod nézni a YouTube videokat akár HD-ben is, arról nem is beszélve, hogy így kevesebbet fogyaszt mintha böngészőből néznéd. ) Itt linkeltem is róla 2 db demo video-t
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #25759 üzenetére
Neked is jó étvágyat. Hogy mindig evés közben találtok meg az ilyesféle hasonlatokkal. Na meg a TV-ben az egészségügyi reklámok.
Na ennyi off már több mint elég mára, így be is fejezem.
(#25758) Dave™
Sejtettem, hogy szerver környezetben van leginkább haszna, ahol ugye nincs DE.
-
Lathronos
őstag
Annak idején sokat használtam a Norton Commander-t és Volkov Comaandert DOS alatt, valamint a 2000-es évek elején a FAR Manager-t Windows-on, így tudom ilyen hasznos lehet ha elszáll a DE. De én maradok a modern GUI-s fájlkezelőknél(Thunar, SpaceFM, Caja, Nemo, Double Commander).
-
Lathronos
őstag
Amolyan retro nosztalgiából készült a MOC, a 90-es évek elején voltak ilyen lejátszók, mikor a GUI még gyerekcipőben járt és a DOS 6.22 volt a menő. Azok a régi szép idők, mikor '92-ben az őrületbe kergettük az informatika tanárunkat minden órán.
Ő pedig minket a Turbo Pascal-lal és a kiszámíthatatlanul időzített röpdolgozatokkal. Azóta se szerettem meg a programozást.
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #25748 üzenetére
Én a MOC-t olykor szoktam, de bevallom őszintén, a RANGER-ről még csak azt sem tudom micsoda, a Persona-val egyetemben.
Viszont a 4.2.0.35-ös kernelnek hála, az RTL8192CU ellenére a wi-fi fénysebességgel száguld. a 3 GB-os ISO-t teljes feltöltési sebességgel 6 MB/s-sel toltam fel a google tárhelyemre 9 perc alatt. Alig hittem el.
-
Lathronos
őstag
válasz
koviamy #25743 üzenetére
Hogy olyasmi is van benne, ami egy xubuntu-ban nincs, leginkább szoftverekre gondolok, és a design-ra . Pl. egyedi témák, KWIN, MOC, Ranger, meg amiket még én adtam hozzá. Vagyis nem valami korszakalkotó innovációra kell gondolni, csupán hasznos apró kiegészítésekre, például ilyesmikre. És itt a KWIN működés közben. Persze ennél sokkal több effektet és testreszabási lehetőséget biztosít a KWIN. A legegyszerűbb módja, hogy megtudd miről van szó, ha kipróbálod.
-
Lathronos
őstag
Hát az openbox-ra kicsit még várni kell, mert közben belefogtam a 64 bites Voyager X2 HD (kissé feltuningolt Xubuntu) remasterelésébe, melyet a blogomból le is tölthet bárki aki kipróbálná. Ez egy friss tegnap készült ISO.
-
Lathronos
őstag
Szerintem a 16.04-gyel szenved, abba nekem is beletört a bicskám 2 nap non-stop cumi után.
Majd idővel ez is olyan stabil lesz mint a 14.04.
(#25729) lev258
Az off-ot ezennel befejeztem, és elnézést kérek a kialakult keresztes hadjáratért, melyet ha nem is szándékosan de én indítottam el.
-
Lathronos
őstag
Szia Dave™!
Nem kötekedek, csak mondok pár példát a default ubuntu ISO hiányosságaira: RTL8192CU kernel patch a mai napig nem került bele, így azt utólagosan kell pótolni minden telepítéskor, különben cseszhetjük a wi-fit ha ilyenünk van. Ugyanez a helyzet sok broadcom vezérlővel, icedtea és java telepítés nélkül buktuk a legtöbb online videot(nem youtube-ra gondolok), friss szoftvereket legtöbb esetben csak ppa felvételével lehet beszerezni, vagy valamit csak és kizárólag onnan lehet(pl. 14.04-ben az ffmpeg-et), legfrisebb nyílt GPU drivereket. Így hirtelen most több nem jut eszembe, de biztos van még. Mégegyszer mondom, jó az alap ubuntu, csak bizonyos esetekben némi kiegészítésre szorul, főleg firmware-k terén. Én ezeket szoktam leginkább hozzáadni, hogy egy majdnem minden hardverkörnyezetben optimálisan fusson.
(#25714) fecus
MATE egyelőre nem lesz, valamint a 16.04-ből sem készítek egyelőre remaster-t, mivel még kicsit csiszolni kell rajta, hogy mindennapi használatra alkalmas legyen. Leginkább a Wi-Fi és AMD Radeon támogatásra gondolok.
(#25712) imibogyo
Próbálok minden egyes alkalommal kicsit többet nyújtani, hogy minél kényelmesebb legyen a remastereim használata, valamint plusz funkciókat is igyekszek olykor belecsempészni.
-
Lathronos
őstag
válasz
gilfoyle #25708 üzenetére
(#25709) Dhampir
Jelenlegi állás szerint a linux közösség minden erejét arra fordítja, hogy full extrás nyílt driver-t alkosson, ezáltal függetlenítve magát az AMD-től. De ez még nem idén fog megtörténni, mindenesetre haladnak a fejlesztéssel. Addig is rá leszünk kényszerülve az AMD zárt drivereire, már ha az AMD addig is jóindulattal viseltetik irántunk és készít nekünk is, linux felhasználóknak.
-
Lathronos
őstag
válasz
stigma #25695 üzenetére
Igen, ISO képfájl lesz(mi más), amit Windows-ban RUFUS-szal ki tusz írni pendrive-ra. Azt nem mondtam, hogy az elkészítése egyszerű feladat, de nem is túl nehéz. Legkésőbb estére kész lesz egy minden igényt kielégítő, teljes multimédia támogatással rendelkező gyors és erőforrás takarékos ubuntu.
(#25696) andris1602
Persze, mindenki számára elérhető lesz, ahogy az eddigi ISO-k is.
-
Lathronos
őstag
Sajnos sok általam is kedvelt alkalmazást a 16.04 tárolóiból végleg töröltek (pl. scrrenlets).
Ennek köszönhetően valószínűleg az ubuntu felhasználók tábora ismét csökkenni fog a Mint javára. Én még megvárom a 14.04 életciklusának végét, aztán én is csatlakozok hozzájuk. A 16.04 számomra nagy csalódás lett.
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #25614 üzenetére
Most készül az Ubuntu MATE 16.04 64 bites remasterem, beleraktam a realtek patch-et, azzal működnie kell. Kb. 22:00-ra lesz kész, ha lesz kedved hozzá próbáld majd ki.
Kell vele szenvedni, mert amiket pluszba beleteszek szoftvereket, soknak a függőségeit is össze kell vadászni, mivel nincs benne a tárolókban, na meg foltozgatni, javítgatni kell itt-ott, hogy jól működjön.
Új rekord, 12 óra alatt készítek el egy remastert a szokásos 4 helyett.
-
Lathronos
őstag
válasz
koviamy #25587 üzenetére
Igen, én is észrevettem, hogy igen hiányos a szoftverválaszték. Ha szerencsénk van, idővel pótolják ezeket, ha nincs, akkor így jártunk. Mindenesetre nekem nagyon nem tetszik az az irány amerre az Ubuntu tart. Jelen pillanatban kiábrándultam, a 16.04-től messze nem azt kaptam amit vártam.
-
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #25584 üzenetére
Jelentették már páran rajtam kívül, nem foglakozott eddig vele senki.
Itt a legfrissebb. De ugyanez a helyzet az Arch, Fedora, Mageia, Debian, Linux Mint és FreeBSD esetén is.
-
Lathronos
őstag
Akinek RTL8192CU wi-fi-je van, annak felejtős a 16.04.
Nálam állandóan eldobja a netkapcsolatot még a patch telepítése után is, így csak laptopon tudom használni, pc-n nem.
-
Lathronos
őstag
válasz
King Unique #25563 üzenetére
Én részemről egyelőre kihagyom, látja a wifi stick-emet ugyan, de csatlakozni már nem hajlandó a nethez.
Van még mit csiszolni a 16.04-en. Mielőtt valaki kérdezné, RTL 8192CU a vezérlő, és 14.04 alatt gond nélkül csatlakozik.
-
Lathronos
őstag
Az összes végleges Ubuntu 16.04 LTS változat (kubuntu, xubuntu,lubuntu, gnome, stb.) innen érhető el.
-
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #24901 üzenetére
Ettől függetlenül akkor sem fogok több remaster-t közzé tenni, mert ezzel csak céltáblát ragasztok a hátamra minden egyes alkalommal. Mindig vannak akiknek nem tetszik amit csinálok és nemtetszésüknek hangot is adnak troll hozzászólások formájában, vagy egyszerűen csak szeretnek kötekedni. A kérdésed sem épp baráti hangnemben tetted fel, ezért tört ki belőlem a neander-völgyi ősmajom stílus. Na de ettől függetlenül ma javítom a remastersys leírásomat, aztán akinek van kedve folytatni, hajrá. Én belefáradtam, elég volt.
(#24902) Hansz
TELEPÍTÉS UTÁN ALAPÉRTELMEZETTEN A UNITY INDUL, DE EZT 1 KATTINTÁSSAL ÁT LEHET ÁLLÍTANI CINNAMON-RA. CSAK ubyegon2 topikgazda fórumtársunk ezt elfelejtette(remélem), vagy nem akarta megemlíteni. DE HA VALAKI VÉGIGOLVASSA A LEÍRÁST? EZ IS BENNE VAN!
A viszont látásra, majd talán visszanézek még ide ph-ra valamikor, ha már lenyugodtam.
-
Lathronos
őstag
válasz
Mtbsrác #24878 üzenetére
Na akkor először is, TVTime-mal is próbáltad működésre bírni(synapticból és szoftverközpontból is telepíthető)? Ha ott kép van, de hang nincs, akkor telepítsd a gnome-alsamixer csomagot és a Hang és videó menüpontból futtasd. Itt keresd meg a Line és Line Boost sávot és told fel 50%-ig. Ha a némítnál pipát látsz, azt szedd ki.
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #24164 üzenetére
Régi Opera alatt a 2000-es évek elején kiadott verziókat értettem, melyek menüjében nem kellett órákig keresgélni mire az ember megtalált egy beállítást, mert némely esetben úgy el van rejtve: pl. könyvjelzősáv szerkesztése. Én ennyi tapasztalattal szolgálhatok, valamint külsőre jobban tetszik és számomra egyszerűbb a kezelése. Persze ez az én egyéni véleményem, így megértem, ha másnak nem tetszik, hisz nem vagyunk egyformák. Na megyek húzni az igát este 22:00-ig.
-
Lathronos
őstag
válasz
God Vazzeg #24160 üzenetére
Itt egy magyar nyelvű cikk is erről.
Ha 32 bites chromealternatívát keresel, javaslom a Vivaldit. Google chrome kiegészítőket is kezeli és ráadásul ez a mostanában sokat szidott opera egy új irányvonala, mely a régi, klasszikus operát hivatott életre kelteni új külsőben. Én ezt használom már 2 hónapja probléma nélkül.
-
Lathronos
őstag
válasz
róland #23917 üzenetére
Ki tudja, 2 év múlva talán a TB-os SSD-k ára is lemegy annyira, hogy megéri HDD helyett azt tenni a NAS-be és azok valószínűleg hosszabb életttartamot is biztosítanak. Arról nem is beszélve, hogy a Blu-ray írók ára is talán követi az SSD-k példáját, és akkor archiválni is tudod a fontosabb adatokat.
-
Lathronos
őstag
válasz
Keef_Lee #23895 üzenetére
Legalább az asszonynak is meghozod a kedvét egy kis ...
Pont a forró teámat ittam miközben olvastam, a többit szerintem kitalálod.
A panelre visszatenni úgy lehet, hogy jobb egérgombbal kattintasz a panelre, majd új elem hozzáadása -> és azt hiszem kisalkalmazások vagy valami ilyesmit kell keresni.
-
Lathronos
őstag
Pedig annak idején(igaz nem tegnap volt) a te javaslatodra raktam bele a Xubuntuba a saját kompozitora helyett és azóta nincs is tearing.
(#23891) Keef_LeeHa belinkelsz egy képet az automatikusan induló dolgokról ide, valaki biztos megmondja mi kell és mi nem. Én ennyire nem vagyok jártas ebben a témában.
-
Lathronos
őstag
válasz
Keef_Lee #23888 üzenetére
A gyenge PC nálam egy P4-et jelent minimum 512 MB RAM-mal. Manapság 1 GB DDR vagy akár sima SD RAM-ot is hozzádvágnak egy ezresért itt a hardveraprón. Szerintem ennyi plusz kiadás még nem sok, és akkor már tényleg nem lehet panasz a működésre ha van egy jobb P4-es CPU(2 GHz feletti) is a PC-ben/laptopban és egy jobbfajta videokártya(Geforce 4 vagy ezzel egyenértékű ATI). A VIA S3 elég necces, azon még épphogy elfut a Voyager.
-
Lathronos
őstag
válasz
Keef_Lee #23881 üzenetére
270 MB RAM fogyasztás sok?
Manapság rekordnak számít ha valami ilyen keveset használ. Az én Ubuntum(igaz arra Cinnamon-t telepítettem a Unity helyére) alapjáraton felzabál 1 GB-ot a 3-ból PC-n, a laptopon meg 2 GB-ot a 16-ból. Én semmit nem pakoltam a Voyager startup managerébe, amit ott látsz, azt a voyager fejlesztőcsapata pakolta bele. A compton viszont ahogy Fenyő kolléga is megjegyezte, kelleni fog a videokhoz és a szaggatás nélküli képmegjelenítéshez(pl. böngészőben görgetéskor látni leginkább).
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #23858 üzenetére
A beállításokon belül hol keressem? Van itt egy DRM-beállítások menüpont, de jelszót kér és felhasználónevet. A többi menüpontban semmi háttértárként való használati opció nincs. Ugyan van benne wi-fi, de az csak dekoráció, mert olyan lassú, hogy nyugdíjas leszek mire csatlakozik.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Mivel szeretek olvasni és nem akarok mindig egy könyvtárat magammal vinni ha utazok, beszereztem egy e-könyv olvasót még nyáron, név szerint egy Icarus Illumina HD-t. Mivel nem volt szükségem rá, így el is pakoltam és megfeledkeztem róla. Tegnap este pakolás közben elő is került, majd gondoltam ideje használatba venni ha már van.
Csatlakoztattam a PC-hez USB-n keresztül, majd jött a meglepetés. Nem látja az Ubuntu. lsusb szerint csak a wireless billentyűzet és egér adaptere van csatlakoztatva és a Wi-Fi, semmi más. Na akkor sebaj, jöhet a Calibre gondoltam naívan. És ott is ugyanez a tény fogadott, nincs semmiféle olvasó csatlakoztatva.
Itt a detektor üzenete:
calibre 1.25 isfrozen: False is64bit: True
Linux-3.19.0-43-generic-x86_64-with-Ubuntu-14.04-trusty Linux ('64bit', 'ELF')
('Linux', '3.19.0-43-generic', '#49~14.04.1-Ubuntu SMP Thu Dec 31 15:44:49 UTC 2015')
Python 2.7.6
Linux: ('Ubuntu', '14.04', 'trusty')
USB devices on system:
[['0xbda', '0x8178', '0x200', u'Realtek', u'USB WLAN', u'00e04c000001'],
['0x46d', '0xc52e', '0x2300', u'Logitech', u'USB Receiver', u'']]No disabled plugins
Looking for devices of type: MTP_DEVICE
No MTP devices connected to systemLooking for devices...
Devices possibly connected: None
Valaki tud esetleg megoldást?
-
Lathronos
őstag
válasz
Keef_Lee #23714 üzenetére
Videotárból nem egyszerűbb letölteni? Onnan akár Full HD-ben is megszerezheted ami kell.
-
Lathronos
őstag
Ha játékra 2-3-4 monitorral vagy professzionális munkára kell a PC, akkor felejtsük el a linuxot, nem arra való, főleg az Ubuntu. Hétköznapi tevékenységekre van optimalizálva, netezés, multimédiás tartalmak lejátszása, munka terén pedig leginkább programfejlesztés. Attól a szinttől amit te vársz az Ubuntutól és ugy általában a linuxtól, még messze van. De még úgy 6-8 év és utoléri e téren is a Windows-t, és mikor ez bekövetkezik, megváltoznak az erőviszonyok, mivel egyre többen fognak áttérni linuxra, beleértve a vírusfejlesztő idiótákat is.
-
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #23618 üzenetére
"nem hozott említeni való teljesítményjavulást a tesztek szerint, inkább csak kisebb javításokat."
Mint tudjuk, sosem jó az amit a rendszerrel kapunk és működik úgy ahogy kell. Mindig újabb kell, a többi nem számít. Annak idején én is szétcsesztem a zárt driverekkel a xorgot, tanultam is belőle. Azóta csak az Ubuntu által hitelesített drivereket használom. Gondolom ez esetben is tanulságos lecke volt, hogy idegen forrásból ne telepítsünk semmit, főleg ne drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest