- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Lathronos #24904 üzenetére
Már ne haragudj, de indokolatlanul érzékeny vagy. Múltkor a remastered kapcsán tényleg teljesen normálisan álltam hozzád, és szerintem teljesen semleges hangnemben javítottam a leírásodban objektíven benne lévő szakmai tévedéseket, és adtam használható javaslatokat abszolúte segítő szándékkal. Mindjárt azonnali megsértődést lett a vége, meg le lettem oltva, hogy milyen szemét, meg mekkora troll vagyok.
Ha ennyire nem bírsz semminemű kritikát, akkor ne csak remastert ne tegyél közzé, hanem ennyire erővel semmit se publikálj soha, se cikk, se blogbejegyzés, se vers, se semmi, mert bizony a publikálásnak mindig velejárója a kritika is. Ha csak dicséretet akarsz hallani állandóan, akkor dicsérd meg magad, ezt felveszed magadnak hangfelvételre, aztán végtelenítve lejátszod, ha éppen lelkileg rá vagy szorulva. Nem bántásból írom, de az ember rádszánja az idejét, aztán még ő kér elnézést, hogy valamit írni mert, meg nem csak fényezett, pedig te azt vártad volna. Egyáltalán nem személyes, mások is kapnak pl. a blogbejegyzésükre kritikát, nem csak tőlem, hanem bárkitől a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Diablo 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest