Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

Sziasztok! A segítégeteket kérném is szépen,egy ryzer pci-exepres GPU dokkolot szeretnékcsatlakoztatni:Msi Gamaing 1070-es vga-t:Lenovo T400 -ra,konkrétan bíztósan jó megoldást - nem is találok.

Az Ubuntu Cinnamonnal szeretnénk használni,azt tudom erről a dokkoloról - támogatja a Linuxdisztrokat,gyerekemimmel a játákok a célúnk.hogy ők is láthassák lehetjátszani - tömören ezt tudom mondani.
    Lenovo T400 laptopjúkra már: Ubintu Cinnamonnal felinstalláltam,nagyon jól működik - hardveresen tökéletes a gép: i3 cpu-gpu-játval problémamentesen fut most is éppen a rendszer a cpuban-gpuval.
    A laptopokkal nincsenek tapsztalataim és ezért most kérdezek,remélem ez a téma - ideillő és tudom ez nem híba,de gondoltam itt kérem a segítségeteket.
    Azt tudom kell külön hozzá a tápegység: 550Watt PC-tápom van és róla kell a vgat és az dokkolot a 12Voltos ágát, kell használnom.
    A dokkolonak a USB-portjához jelenleg - asztaligépnek az alaplapján a PCI-E 1X To 16X lehetöségem meg is vannakrá,rátudnék - csatlakozni a gépemre,mert van is hozzá egy pci-e 1x csatlakozom: USB 3.0 -ás kimenetü csatlakozóval és a kábelévev eggyüt,engemet a laptopon a dokkolonak a pontos használata érdekel a játékoknak a témájában.
    A Lenovo t400-at szeretnénk összekötni,hogy gyerekeimmel tudjak eggyütt is játszani.
    Az Msi Gamaing 1070-es vga-t,az i3-as cpu-gput - szeretnénk csak olvasásra használni és játszani a dedikált GPU -t használnánk,ebben kellene a segítségetek - mit hogyan ajánlott tennem.

Új hozzászólás Aktív témák