Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alu

senior tag

válasz hcl #41064 üzenetére

Lehet a map to guest=bad user csinálja?

Érdekes, szerintem ha bad userre van állítva a map to guest, akkor nem kellene ilyet csinálnia.
    A megosztásnál be van állítva a guest ok = no paraméter? Szerintem inkább emiatt kéri be az usert, nem? Szerk.: Bocs, most látom, hogy guestesek a megosztások. :B Így viszont tényleg érdekes.

inf3rno
    Igen, de bosszant, hogy nem találtunk egzakt megoldást a hibára, egyszer csak jó lett. Na mindegy, remélem most már így marad és nem fog hetente előjönni. :)

Más 1:

Arról mi a véleményetek, hogy ha Windowsban a Samba megosztást felcsatolom mint meghajtó és jön egy zsarolóvírus, akkor a felcsatolt meghajtó tartalmát is képes bántani a vírus? Amennyiben igen, abban az esetben ez kivédhető azzal, hogy nem csatolom fel a megosztást, hanem -amikor kell- kézzel írom be a megosztás címét és csatlakozok fel?

Más 2:
    A már adatokkal teli NTFS hdd -t GUI -ból felcsatoltam ubuntu alá. Látja, olvassa, de ha írni akarok, akkor írásvédett fájlrendszer hibával tér vissza. Windowson természetesen megy minden mint a kisangyal. Erre van esetleg ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák