- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
megema
ZCoyote
Azért pofa kell úgy eladni egy gépet, hogy a rátelepített OS-sel gyakorlatilag félig használhatatlan. Nem tudom ezt hogy nyomták le a nyugatabban élők torkán. Bár én sem itthon vettem a gépet, tény, hogy a win7 pro nagyon olcsó volt hozzá, nem is gondolkodtam, hogy vegyem-e hozzá, vagy sem.Lathronos
Az ubuntut adtam fel, most épp opensusét fogok rátenni, azt hiszem az ment hibátlanul mikor kipróbáltam. Csak a unity miatt akartam ubuntut egyedül. Tetszik ez a tálcába integrált ablakkeret dolog. A dash nem is kéne, azt úgyse használom, slingscold, albert és plank hármassal csináltam(volna).Most felmegy a suse, xfce elhajítom a "tálcát" felmegy a fent említett 3 program azt tsá.
Fedórával szemeztem még amúgy.
bob.zxr
Én nem találtam erre utalóan semmit. De lehet igazad van.zso73
Tudtommal nincs semmi módosítás benne, BIOS alapbeállításon megy, semmit nem mókoltam bele. Egyszer frissítettem a legújabbra és ennyi. A linuxban sem piszkáltam el semmit, ahogy felmegy gyárilag már hozza a hülyeségeket. Ha nem is egyből, 1-2 nap elteltével mindegyiken jönnek használat közben a "az ubuntu hibát észlelt " ablakok. Rendszeresen a unity control omlik össze.
hcl
Próbáltam windows-os drivereket is belepakolni már, de az se nagyon ment. találtam ilyen hivatalos dell recovery szoftvert is amit feltettem, elvileg ő is drivereket forgatna bele....de... nem volt jobb a helyzet semmivel.
Azért be sz rok hogy egy majd 400ezres gépen nem megy egy ubuntu, ami kb a 40ezres f s LG telefonomon is menne amúgy szerintemszinte vicces, csak azért mégse.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest