- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
stavross
tag
válasz
ntomka
üzenetére
Van pendrivom, majd megpróbálom arról is, bár bootolható pendrive-ot még sosem csináltam

Egy másik fórumban írtak hasonló problémáról, ott a "csökkentet grafikus módban" telepítéssel sikerült megoldani a dolgot, de nekem így sem.
Talán az integrált ATI X1100 vga chipel lehet a gond. -
stavross
tag
Sziasztok!
Szerettem volna kipróbálni az UBUNTU-t de a telepítésnél amint rányomok hogy "telepítés kezdete" a következő üzenet fogad.
[ 2.956036] ata1: softreset failed (device not ready)Van 8GB-os üres hely a HDD-n, ami nincs megparticionálva. Oda szerettem volna rakni
Mi lehet a hiba oka?
Köszönöm
ui: kipróbáltam KUBUNTU telepítő lemezzel is de ugyanaz az üzenet fogad
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest