- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Hali!
A színmélységet szeretném átállítani 16 bitre.
Nem igazán találtam magyar leírást, az angolt pedig nem tudtam rendesen értelmezni. Így hiába írtam be a megadott parancsokat, nem történt semmi. -
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz
EmberXY #36440 üzenetére
Fölraktam a 9.10-est, de nem stimmel jónéhány dolog. A szoftverközpont nem mutat friss alkalmazásokat, egyénileg telepíteni meg nem tudok. Pl. fel akartam rakni a legfrissebb Firefox-ot, de nem tudtam mit kezdeni a letöltött csomaggal.
Ezen az oldalon részletezi, hogyan kell csinálni, de a parancsok valahogy nem igazán akarnak működni.És még ez a verzió is lassabb, mint az XP, így friss telepítés után is.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Tegnap raktam fel az Ubuntut először. Eddig még nem volt hozzá szerencsém. Van 1-2 dolog, amire nem igazán sikerült választ keresni vele kapcsolatban.Azt látom, másnak is problémája van a Hitelesítéssel: A jelszavas védelmet, hol kell kikapcsolni? Ha elindítok egy telepítést, nincs kedvem a gépre felügyelni, mikor kér jelszót a hitelesítéshez.
A másik meg, hogy Klasszikus módban vagyok, hogy minél kevesebbet egyen, de még így is nehezebben bírkózik meg a rendszer pl. Flash tartalmakkal, mint az XP. A nagy fogyasztás orvoslására találtam mindenféle kacifántos registry módosítós megoldást. Ennél egyszerűbb nincs?
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged