- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
JetiRulez
üzenetére
Én a 9.10-es verzióval kezdtem el használni az Ubuntut, és már hozzászoktam és megszerettem. Windows-t többet nem akarok látni a gépemen, mióta ezt használom. Terméktámogatás már valóban nincs hozzá, de engem speciel nem zavar, amiket használok, azt most is fel tudtam rá tenni, a firefox 4-essel sincs probléma.
A konfigom miatt amúgy sem tudnék újabb verziót használni (a 10.04-essel is lassú volt, de azt hittem, hogy csak azért, mert közvetlenül lett frissítve a verzió, nem újratelepítve lett), kár is volt próbálkoznom most a 11.04-essel.
A frissítésekkel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy régebben egy alkalommal letöltöttem hozzá az összes frissítést telepítés után, amiket ajánlott, ezután problémákat tapasztaltam a firefox-szal és még egy-két programmal, főleg a tuxguitar-ral, emiatt újra is telepítettem, és azóta soha nem frissítem, így viszont tökéletesen működik.. Nyilván nem ez a jó hozzáállás, de nekem így vált be (lehet, hogyha windows lenne, már az összes vírus és trójai rajta lenne
).
Ha találkozok valami ismeretlen dologgal, akkor kérdezek, keresgélek, aztán megoldom, összességében nekem tökéletesen bevált, amint lesz egy jobb konfigom, áttérek az akkori legfrissebbre.
Aktív témák
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).