- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
JetiRulez
üzenetére
Én a 9.10-es verzióval kezdtem el használni az Ubuntut, és már hozzászoktam és megszerettem. Windows-t többet nem akarok látni a gépemen, mióta ezt használom. Terméktámogatás már valóban nincs hozzá, de engem speciel nem zavar, amiket használok, azt most is fel tudtam rá tenni, a firefox 4-essel sincs probléma.
A konfigom miatt amúgy sem tudnék újabb verziót használni (a 10.04-essel is lassú volt, de azt hittem, hogy csak azért, mert közvetlenül lett frissítve a verzió, nem újratelepítve lett), kár is volt próbálkoznom most a 11.04-essel.
A frissítésekkel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy régebben egy alkalommal letöltöttem hozzá az összes frissítést telepítés után, amiket ajánlott, ezután problémákat tapasztaltam a firefox-szal és még egy-két programmal, főleg a tuxguitar-ral, emiatt újra is telepítettem, és azóta soha nem frissítem, így viszont tökéletesen működik.. Nyilván nem ez a jó hozzáállás, de nekem így vált be (lehet, hogyha windows lenne, már az összes vírus és trójai rajta lenne
).
Ha találkozok valami ismeretlen dologgal, akkor kérdezek, keresgélek, aztán megoldom, összességében nekem tökéletesen bevált, amint lesz egy jobb konfigom, áttérek az akkori legfrissebbre.
Aktív témák
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- Hálózati / IP kamera
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).