- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
nb18
tag
esetleg még lenne egy aprócska bár nagyon zavaró probléma
a 7.10es kb 3percig bootol bootscreen nélkül... a 7.04 kb fél percig bootscreennel..kipróbáltam egy toshiba laptopon és azon is ugyanez..gondolom eredetileg lenne hozzá bootscreen illetve gondolom gyorsabbnak kéne lennie..vagy tévedek?ez vmi nagygáz?
illetve még hogy a hangerő gombra a külső billen vagy az fn+f10és f11 gombinációra miért a vonalbemenet hangerejét állitja
-
nb18
tag
örök hála, működik
-
nb18
tag
hello!Asus notebookra vhogy össze kéne hegeszteni a hangot.A tünet a következő: ha vmi mp3 játszik a gép 2.1 rendszeren max hangerőn recseg mint az állat a zenét nem lehet kivenni h mi akarna lenni, viszont ha lehúzom a hangfalakat akkor síri csend van max hangerőn
,a rendszerhangok sem mennek,mindegyik hangredszerrel próbáltam(alsa,oss,ixp) Ubuntu7.10,Analog Devices AD1986 soundcard(Ati IXPnek ismeri fel) gugliztam mert tudom hogy a barátom de kezdő vok és semmit nemtok kezdeni igy
vki segitene? köszönöm
-
nb18
tag
hello! 2napos ubuntus vagyok!lenne néhány kérdésem
a legfontosabb hogy a hangom "müködik" de csak recseg mp3nál rá sem lehet jönni hogy mit hallgatok. A gép amugy asus a6r hangkártya: Soundmax integrated audio (ac97) felismeri az ubuntu (xp alatt minden ok) alsa,oss,automatikus stb mindegyikkel próbáltam hangerő maxon és csak recseg,ha lehúzom róla a 2.1et akkor nagyjából semmit nem hallani maximumon. mi lehet a probléma? nagyon láma vok
szájbarágósan kérném a megoldást...gugliztam nem nagyon találtam semmit.
illetve hogy korlátozott meghajtóval működik az ati x200am.. direct rendering:yes glxgearsra 1000fps... a beryl és a compiz viszont nem müködik..visszamegy metacityre:S itt is sokféle megoldást próbáltam már..ennyire gáz megcsinálni?
-
nb18
tag
most az uj kubuntut használom (nem tudom hogy az 7.04-e) a kde miatt de épp most töltöm a sima ubuntut(7.04) remélem ezzel jólesz
-
nb18
tag
Hello!
Feltettem ujra a Kubuntut gondoltam nekifutok hátha... egy-két problémám lenne..Légyszi vki segitsen! Szóval bejön a linux aztán 5-15perc mulva az usb-s egér megszünik és csak a tapipad megy (a gép: asus a6r-5085) ha ujrainditom megint jóilletve a berylt elinditva kifehéredik a képernyő
szedtem le drivert ha minden igaz *.run kiterjesztésű de nem tudom hogy kell telepiteni légyszi segitsetek!
-
nb18
tag
Hello!
Egy nagyon láma kérdésben vki segitene? Most töltöm a Kubuntu 7.04-et, azért nem ubuntu mert teccik a kdeaz alternate cd és a desktop cd között mi a különbség? illetve a legfontosabb igy a végére.. nem találtam csak angol screenshotokat..magyar a kubuntu?
Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- iPad topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest