- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Átfogó frissítést kapott a Xiaomi 17 család
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
Aktív témák
-
nb18
tag
hello! 2napos ubuntus vagyok!lenne néhány kérdésem
a legfontosabb hogy a hangom "müködik" de csak recseg mp3nál rá sem lehet jönni hogy mit hallgatok. A gép amugy asus a6r hangkártya: Soundmax integrated audio (ac97) felismeri az ubuntu (xp alatt minden ok) alsa,oss,automatikus stb mindegyikkel próbáltam hangerő maxon és csak recseg,ha lehúzom róla a 2.1et akkor nagyjából semmit nem hallani maximumon. mi lehet a probléma? nagyon láma vok
szájbarágósan kérném a megoldást...gugliztam nem nagyon találtam semmit. 
illetve hogy korlátozott meghajtóval működik az ati x200am.. direct rendering:yes glxgearsra 1000fps... a beryl és a compiz viszont nem müködik..visszamegy metacityre:S itt is sokféle megoldást próbáltam már..ennyire gáz megcsinálni?

Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a legfontosabb hogy a hangom "müködik" de csak recseg mp3nál rá sem lehet jönni hogy mit hallgatok. A gép amugy asus a6r hangkártya: Soundmax integrated audio (ac97) felismeri az ubuntu (xp alatt minden ok) alsa,oss,automatikus stb mindegyikkel próbáltam hangerő maxon és csak recseg,ha lehúzom róla a 2.1et akkor nagyjából semmit nem hallani maximumon. mi lehet a probléma? nagyon láma vok