- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
trassher
addikt
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy SiS 771/671-es grafikus vezérlőt honnan tudnék telepíteni ubuntu 9.10-re?
-
trassher
addikt
Próbáltam a notebookra telepíteni egy uhu-t de az sem lát semmilyen partíciót.
-
trassher
addikt
gparted-et leszedtem de fingom nincs mit kell vele csinálni hogy el is induljon. tálcán írja hogy gparted indítása aztán slussz.
Ennyit csinál kb 4 sec-ig aztán eltűnik. -
trassher
addikt
Kezdek átmenni emósba. A 10 gigás partíciót partition magiccel megpartícionáltam ext2-es rendszerűre de így se jó. Live cd módban látja mind a 3 partítciót és meg is tudom nyitni. Asszem keresek egy gillette pengét és hosszában felvágom az ereim.
-
trassher
addikt
válasz
Major Major #23389 üzenetére
Vinyómat látja mivel eltudom érni mind2 partíciómat.
Ezt írja a terminál.
Előtte töröltem a 10 gigás partíciót hátha úgy majd látja és ott partícionálom de így se lát semmit. -
trassher
addikt
válasz
ntomka #23385 üzenetére
Ki van írva az ubuntu 9.10 cd-re mivel daemon-ba bemountolva nem ment. Úgy telepíteném mint a sima xp-t. Cd-ről boot és telepítés. Na ugye nem lát semmilyen partíciót (4. lépés a telepítéskor). Ezután gondoltam akkor hogy live cd módban leformázom ext-es fájl rendszerűre a partíciót. Ez sem járt sikerrel mivel nem formázza meg a partíciót ubuntuban. Azt írja hogy Daemon is inhibited.
Csak azt nem értem hogy mi lehet a gond mivel ugyanaz az xp van a notin és az asztalin is. Ugyanolyan eljárással lett megpartícionálva mindkettőben a HDD.
Ennyit látni ha cd-ről botolva telepíteném. -
trassher
addikt
Xp-t használok a notin és az asztalin is. Gondoltam akkor csinálom úgy ahogy ajánlották. Kiírtam cd-re. Szépen be is bootolt róla, eljutottam a partíciókezelő részig ahol viszont semmilyen partíciót nem lát. Na mondom akkor live cd-s indítás és ott majd megformázom a partíciót a linuxnak aló ex1 ex2-re már ha jól emlékszem a nevére. Így se jutottamsemmire mivel kidobja a hibaüzentet: Daemon is inhibited.
Itt egy kép
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Lenne egy idgesítő problémám. Laptopra felraktamaz ubuntu 9.10et gond nélkül daemon tolls-be való mountolással. Most próbáltam felrakni az asztali gépemre is de miután újraindul a gép és kiválasztom az ubuntut megfő. Végigmegy az ellenőrzés majd ezt a hibaüzenetet dobja: Nincs gyökér fájlrendszer. A partícionáló menüben adja meg.
Partition magciccel csináltam egy új 10 gigás partíciót hátha ez a baj de arra sem tudom telepíteni. Esetleg van valamilyen ötletetek mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged