Aktív témák
-
Nem vagyok nagy linuxos, de nekem akkor nem mountolja az ntfs particiót, ha winből "durván" lépek ki, szóval megszakítom az áramellátást, és utána indítom az ubuntut akkor én kapok egy üzenetet, hogy nem sikerült csatlakoztatni, próbálja meg winből normálisan eltávolítani az eszközt. USB rackben van a ntfs vinyó, ha ez számít.
-
Üdv!
Volna egy kis problémám, fagyogat egy 7.04 es ubunutu. A gép amin van egy FuSi A3667g, (egymagos turion, ati x700) szerintem elég véletleszerűen dobálja el magát és mióta fent van azóta jellemző is. Csinálok vmit, pl egy téma színét állítom vagy csak simán másik ablakot választok és kész a fagyi, ha ment zene akkor az még szól egy darabig vagy elhallgat és a kép is elsötétül, nem reagál semmire sem. Van hogy egy nap alatt többször megcsinálja, van olyan is, hogy 2 napig semmi. A régebbi kernellel is csinálta.
Amik fent vannak: ndiswrapper, wifiradar, compiz, audacious, ntfs konfigolo nem tudom a nevét
Amik fent voltak, de már nincsenek: beryl, xmms player, amarok
Ez a lista nem teljes, ennyi rémlik.
Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest