- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
cyanide
üzenetére
Volna egy kis problémám, fagyogat egy 7.04 es ubunutu. A gép amin van egy FuSi A3667g, (egymagos turion, ati x700)
Tudom, hogy egy kicsit későn reagálok, de most csatlakoztam be a topicba. És kb eddig olvastam vissza

Szóval, ha eddig nem oldódott meg, és nem tettél fel mást, szerintem próbáld meg kikapcsolni a powernowd szolgáltatást, nekem az okozott fagyásokat A64 alatt. (Valami bug van benne, és Gutsy alatt sem javult meg)Gutsy frissítés tegnap hazavágta a rendszerem, de ma már egy friss telepítésen vagyok, és szinte minden úgy működik, ahogy kéne neki.
Azért csak szinte, mert a csh pl. segmentation fault-al állandóan elszállt. Kénytelen voltam egy régebbi (asszem Edgy-s) verziót feltenni.Hol lehet megnézni a restricted driverek verzióját? Vajon jól járnék, ha ati.com-ról letöltött drivert tennék fel? Ezzel a mostanival nem megy a compiz, csak ha a built-in-t használom, azzal meg a kártya nem mindent úgy csinál ahogy kéne neki.
Hirtelen asszem ennyi...
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest