- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
nagash
senior tag
Köszönöm, milyen alternatív írók vannak? A K3B-et ajánlották, de KDE-s cuccokkal nem akartam foglalkozni az Ubi-n.
aag: a jobbik fajta Verbatim-ot használom évek óta ezen is és az asztali Win7-en is most már. Soha nem volt gond vele, ezért gondoltam rá. Alapvetően és is ezzel tervezek tovább menni.
Köszi mindenkinek!
-
nagash
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérném a segítségeket:
Adott egy Asus F9e típusú notebook,
Ubuntu 10.10 x64Brasero-val írok kamerával készített videókat adat DVD-nek (így több fér fel).
Jártam így rendes adat DVD-vel is...Mikor a végére ér, újra nekiáll az egésznek (akár 2x 3x is ha hagyom).
Tegnap kivettem a dvd-t és zebracsíkosra volt írva. Persze nem olvasta semmi.Járt így valaki?
Köszi előre is!
Nagash -
nagash
senior tag
Sziasztok!
Kerestem a screenlet-eknek fórumot, de nem találtam. Tud valaki segíteni abban, hogy rögzíthetőek-e a screenlet-ek az Asztalra?
Kifejtem.
AWN toolbart használok és a Hide windows and show desktop-ra a screenlet-ek is mennek a levesbe. Van valamilyen fix rögzítési mód?
Ubuntu 10.10 AMD64
Előre is köszönöm!
-
nagash
senior tag
Sziasztok!
Kubuntu-ban (11.04 32bit) nem lehet beállítani a proxy-t.
Azaz a szervert be lehet, de a felhasználónevet és jelszót nem, viszont nem is kéri, ha csatlakozni akarok. Tudtok rá megoldást? A neten eddig nem találtam.
-
nagash
senior tag
válasz
ViZion #35264 üzenetére
Tegnap megnéztem és így nem tudott kapcsolódni a routerhez.
Egy Linux-hoz jobban értő kollégám azt mondta, hogy kérjem le a betöltött modulok listáját egy lsmod | grep iw paranccsal és ott látnom kellene a kártyához tartozó iwl4965agn-t is. Ilyen nincs ott. Lehet, hogy ez a baj?
-
nagash
senior tag
Sziasztok,
Beleolvastam a sokezer hozzászólásba, de lehet, hogy inkább segítséget kérek:
Adott:
- Asus F9e notebook,
- Ubuntu 10.10 x64 Gnome felülettel,
- Intel 4956agn wifi.Lehet valahogy ellenőrizni, hogy ez az összeállítás valóban tud n-es wifi hálózatokhoz csatlakozni? Vagy próbáljam, aztán vagy igen, vagy nem?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest