- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
duo
addikt
Szervusztok fórumtárak! a következő a problémám. Feistym van, 64 bites. folyamatosan csiszolgatom. adott egy érdekes probléma ha a munkaasztalon arrébb próbálok tenni egy filet, mappát, akkor nem arrább teszi hanem arrébb MÁSOLJA. aztán a valami-ből valami (másolat) lesz.abból valami (mégegy másolat) Mit állítsak be hogy megszűnjön ez a jelenség? Bocsánat nem tudom jobban elmagyarázni.
Találkozott valaki hasonlóval?Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
addikt
gnome. bocs elfelejtettem írni. amúgy megoldottam ilyen favágó módszerrel, csináltam egy másolatot a user alkönyvtáramról majd az eredetit töröltem. aztán visszamásoltam pl a böngészőm könyvtárát.
most már úgy üzemel a gome ahogy illik.
----------------------------------------------------
adott viszont egy másik érdekes probléma.
gnome alatt kiadom a pancsot glxgears: erre dob kb-10800.-11000 fpst (43000-44000 FPS in 5sec.) ez elég reális egy 7600GT PE-től. 1280x1024. mostanában próbálgatom az xfce-t ott is megnéztem. hátha több az FPS lévén kisebb erőforrásigényű az ablakkezelő, erre dobott 850(!) FPS-t. azt látom hogy nem hajtja ki. de mér'? lehet é ezen javítani vagy hagyjam a francba.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
addikt
linuxos torrentkliens még a transmission. eccerű és mint az olajozott villám.
nagyon komoly.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
addikt
subuntu esetleg. azoknak, akik csak rootként akarnak garázdálkodni, a legjobb LTS kiadás meg ODAbuntu lesz mer majd nagyon odab@sz
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
addikt
üdv fórumtársak. segítség kellene. elkezdtem optimalizálgatni rendszerem az apt-build-del. kisebb csomagokat (firefox) már megtettem. viszont a kernel-image újraforgatása az gáz. először is több mint 5 óráig tartott és még folytatta volna de betelt a partíció. ami nem kicsi mert egy 23 gigás partíción van az ubi. és ebből még 9,5 giga szabad volt. mondom: elég lesz ez... AHAN. no disk space hibaüzivel állt le. és egyébként sem volt tiszta számomra: mintha egymás után forgatott volna vagy 5 vagy 6 kernelt. értsd láttam ahogy fordul a bzImage aztán a modulok aztán bepakolja őket a helyükre ééés előről. mi lehet ez? miért kell ennyi hely egy rohadvány kernelnek? hun van a szabó bakter?
tapasztalatokat tippeket szeretnék kérni.
-----------------
azon tanakodom vajon rosszul állítottam esetleg be valamit az apt-build.confban (azóta megadtam a home-omban két könyvtárat. ott van 37Gb. free)
egyébiránt mindent úgy állítottem be ahogy dokumentációban olvastam. 2x is ellenőríztem
-----------------
AMD rendszeren gutsy van fent.
-----------------
szíves segítséget előre is köszönöm.duo
-
duo
addikt
sziasztok! hardy heronom van. szeretném kicsit megritkítani a betöltődő kernelmodulokat. a modconf-ot ismerem erre. rootként neki is állok de mikor ki szeretnék szedni valamit. nem hajtja végre, hanem errorral kilép. (majd bekopizon az üzenetet, de most nem vagyok otthon)
hasonlóval találkozott -e valaki? esetleg van-e valami más alkalmazás erre ubuntuhoz.(uhu 1.2 alá volt anno)
illetve lenne még valami. szeretném a kernelem a procim típusához igazítani volt erre egy leírás szerintem a 7.04-hez. nem volt klasszikus kernelfordítás csak valami ahhoz hasonló. most kéne, de sehol sem találom, pedig feltúrtam érte az egész google-t
kernel forgatni nemannyira akarok, mivel nálam utána állandóan restricted driver problémákra hívatkozva nem tudtam 3D-t csiholni.
Segítsetek! érdemes e foglalkozni vele vagy nem ad akkora sebességnövekedést. (amúgy jópár "speed up ubuntu" leírást megcsináltam voot ami használt is. de méég még akarok optimalizálni!
-
duo
addikt
nokérem a #7651 folytatása. ilyet ír ki pl
"Removing module ipv6...
FATAL: Module off not found.
ipv6 was not removed.
Something went wrong. You might want to write down the error messages
before you continue. Please press ENTER when you are ready."de ha a floppy modulját akarom kiszedni, akkoris ez van.
valaki találkozott hasonlóval?
a segítséget előre is köszönöm.
duo
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest