Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
duo
addikt
gnome. bocs elfelejtettem írni. amúgy megoldottam ilyen favágó módszerrel, csináltam egy másolatot a user alkönyvtáramról majd az eredetit töröltem. aztán visszamásoltam pl a böngészőm könyvtárát.
most már úgy üzemel a gome ahogy illik.
----------------------------------------------------
adott viszont egy másik érdekes probléma.
gnome alatt kiadom a pancsot glxgears: erre dob kb-10800.-11000 fpst (43000-44000 FPS in 5sec.) ez elég reális egy 7600GT PE-től. 1280x1024. mostanában próbálgatom az xfce-t ott is megnéztem. hátha több az FPS lévén kisebb erőforrásigényű az ablakkezelő, erre dobott 850(!) FPS-t. azt látom hogy nem hajtja ki. de mér'? lehet é ezen javítani vagy hagyjam a francba.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest