Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Rebirth II.
tag
Ha az indítási sorrendem úgy néz ki hogy
1. Ubuntu
2. Ubuntu recovery
3. Memtest x86
4. Windows 7Hogyan tudtam úgy megcsinálni, hogy
1. Windows 7
2. Ubuntu
3. Memtest x86
4. Ubuntu Recovery -
Rebirth II.
tag
Na felmérésnek ez így érdekes volt, legalábbis számomra.
Amúgy tudom hogy kevés vírus van linuxra, de mivel 1 HDD-t használok a WIN el, ti milyen anti-virust ajánlotok?
Avast ot akartam használni, csak amd64 es en nem megy
-
Rebirth II.
tag
Nekem még mindig nem megy a Subwoofer a Sb Audigy SE hangkártyán

Amúgy ti milyen alternatívkat használtok a következőkre:
Winamp, TotalCommander, mIRC, torrent, K-little codec pack, nero (csak kíváncsiságból) -
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
a pittyegés gondot megoldottam (emesene volt a gebasz, mert azt hittem kikapcsoltam már a hangokat rajt, de mégse) ellenben az Audigy-s gond még életben van
-
Rebirth II.
tag
üdv
Ubuntu 10.10 alatt a Sound Blaster Audigy SE hangkártyát hogyan tudnám normálisan működésre bírni?
Szólni szól, csak a subwoofer például egyáltalán nem működik ubi alatt.
+ Miért van időnként egy ubuntus hang ami olyan mintha valamit aktiválna, majd nemsokra rá ugyan ez a hang csak olyan hangsémával mintha kikapcsolná az adott dolgot, de nem történik semmi és nem is igen jövök rá mi lehet ez
-
Rebirth II.
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Már mind1 megoldottam USB ról

Am kezdő Linux-os vagyok és elsőnek érdekelne az, hogy miért ilyen tetű lassú Ubuntu alól a net meg az is, hogy hova telepít a linux?
Leszedtem az Opera linux változatát de istennek nem találom meg a telepítés helyét -
Rebirth II.
tag
Hello
Érdekelne, hogy hogyan lehet azt megoldani hogy az ubuntu x64 telepítő isóját DVD re írom fel. Nero szerint nem lehet mert neki CD kell a boot íráshoz, de cd-m meg nincs itthon csak dvd.
-
Rebirth II.
tag
Üdv!
Azon gondolkozok, hogy felrakok egy ubuntut a laptopra, mert az xp nagyon hamar belassul rajt (Fujitsu Siemens Amilo 1505). Csak lenne 1-2 kérdésem:
- Abev megy ubuntun?
- CfosSpeed-nek valami alternatívája van linux-ra?
- Egy sima ember, aki netezik, skypeozik, msn ezik és nem ért igazán a géphez az tudja majd kezelni?
- Office működésre bírható-e vagy csak az alternatíva van? -
Rebirth II.
tag
válasz
Major Major
üzenetére
ok kössz, és még 1 kérdés cfosspeed hogyan megy, vagy van alternatíva ami képes összhangban lenni a másik cfos al?
-
Rebirth II.
tag
Üdv
Laptopra szeretném felrakni az Ubuntut, mert xp 1-2 hét alatt igen komoly szinten belassul. A laptopon csak neteznek skypeolnak és msn-eznek, nomeg néha adóbevallást csinálnak és itt jön a bibi. Ahogy néztem ABEV nek nincs Linux változata, valahogy esetleg fel lehet erőszakolni ubuntura is a programot? Mert ahogy olvasgattam tökéletes lenne az ubuntu, csak nagyon úgy néz ki ez a progi felkeverte a szart most rendesen
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- darkFlash CF8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Gombászkönyvek egyben
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Leszedtem az Opera linux változatát de istennek nem találom meg a telepítés helyét