- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Rebirth II.
tag
Ha az indítási sorrendem úgy néz ki hogy
1. Ubuntu
2. Ubuntu recovery
3. Memtest x86
4. Windows 7Hogyan tudtam úgy megcsinálni, hogy
1. Windows 7
2. Ubuntu
3. Memtest x86
4. Ubuntu Recovery -
Rebirth II.
tag
Na felmérésnek ez így érdekes volt, legalábbis számomra.
Amúgy tudom hogy kevés vírus van linuxra, de mivel 1 HDD-t használok a WIN el, ti milyen anti-virust ajánlotok?
Avast ot akartam használni, csak amd64 es en nem megy -
Rebirth II.
tag
Nekem még mindig nem megy a Subwoofer a Sb Audigy SE hangkártyán
Amúgy ti milyen alternatívkat használtok a következőkre:
Winamp, TotalCommander, mIRC, torrent, K-little codec pack, nero (csak kíváncsiságból) -
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II. #31403 üzenetére
a pittyegés gondot megoldottam (emesene volt a gebasz, mert azt hittem kikapcsoltam már a hangokat rajt, de mégse) ellenben az Audigy-s gond még életben van
-
Rebirth II.
tag
üdv
Ubuntu 10.10 alatt a Sound Blaster Audigy SE hangkártyát hogyan tudnám normálisan működésre bírni?
Szólni szól, csak a subwoofer például egyáltalán nem működik ubi alatt.
+ Miért van időnként egy ubuntus hang ami olyan mintha valamit aktiválna, majd nemsokra rá ugyan ez a hang csak olyan hangsémával mintha kikapcsolná az adott dolgot, de nem történik semmi és nem is igen jövök rá mi lehet ez
-
Rebirth II.
tag
válasz
Sweet Lou 6 #30205 üzenetére
Már mind1 megoldottam USB ról
Am kezdő Linux-os vagyok és elsőnek érdekelne az, hogy miért ilyen tetű lassú Ubuntu alól a net meg az is, hogy hova telepít a linux?
Leszedtem az Opera linux változatát de istennek nem találom meg a telepítés helyét
-
Rebirth II.
tag
Hello
Érdekelne, hogy hogyan lehet azt megoldani hogy az ubuntu x64 telepítő isóját DVD re írom fel. Nero szerint nem lehet mert neki CD kell a boot íráshoz, de cd-m meg nincs itthon csak dvd.
-
Rebirth II.
tag
Üdv!
Azon gondolkozok, hogy felrakok egy ubuntut a laptopra, mert az xp nagyon hamar belassul rajt (Fujitsu Siemens Amilo 1505). Csak lenne 1-2 kérdésem:
- Abev megy ubuntun?
- CfosSpeed-nek valami alternatívája van linux-ra?
- Egy sima ember, aki netezik, skypeozik, msn ezik és nem ért igazán a géphez az tudja majd kezelni?
- Office működésre bírható-e vagy csak az alternatíva van? -
Rebirth II.
tag
válasz
Major Major #26616 üzenetére
ok kössz, és még 1 kérdés cfosspeed hogyan megy, vagy van alternatíva ami képes összhangban lenni a másik cfos al?
-
Rebirth II.
tag
Üdv
Laptopra szeretném felrakni az Ubuntut, mert xp 1-2 hét alatt igen komoly szinten belassul. A laptopon csak neteznek skypeolnak és msn-eznek, nomeg néha adóbevallást csinálnak és itt jön a bibi. Ahogy néztem ABEV nek nincs Linux változata, valahogy esetleg fel lehet erőszakolni ubuntura is a programot? Mert ahogy olvasgattam tökéletes lenne az ubuntu, csak nagyon úgy néz ki ez a progi felkeverte a szart most rendesen
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest