Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Ide is beírom, elnézést kérek, hogy két helyre, de hátha itt előbb látják.
A téma címe alapján ide jöttem be, elnézést kérek, ha már volt a kérdés, de ilyen sok hozzászólásban nem fogom megtalálni.
Kaptam kölcsön egy netbookot, amin Ubuntu 10.04-es Linux van, és vagy ezer fénykép egy pendrive-on, ami kéne nekem, de az itthoni win7-es gép nem látja ezeket a file-okat. Pedig a pendrive ntfs-re van formázva, mégis csak a linux látja a fényképeket.
A win 7-es gép nem is látja hálózatban a Linuxot, a Linux látja, de nem tudok bejutni a win7-re, hiába írom be a hálózati jelszót.
Kérdés: Mivel tudom win 7 alatt is látni a fényképeket, sőt, mivel/hogyan tudom win7 alatt módosíthatóvá is tenni a fényképeket?
Ext2 Installable File System for Windows felinstalálása nem segített.
köszönöm
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest