Hirdetés
Aktív témák
- 

upszilon őstag válasz  Erasmus

üzenetére Erasmus

üzenetéreNem, egyáltalán nem lassú. Ismétlem: Minden tökéletesen működik. A 4gb-os pendrájvon nem foglal el 3 GB-ot, pedig még raktam rá progikat, amiket én gyakran használok. Szóval még letölteni is lehet rá, de én nem töltök rá semmit. Az operát használom böngészőnek. Abban beállítom, hogy mindent a memóriába írjon, kilépéskor meg törölje. Ezzel a módszerrel a pendrájv lámpácskája csak igen-igen ritkán villog. Vagyis sokáig ki fog tartani. Egyébként ext3-ra formáztam az egészet, vagyis nem adtam swappot. 2GB-al nem is kell neki szerintem.  
- 

róland veterán válasz  Erasmus

üzenetére Erasmus

üzenetéreMoblinhoz van külön ImageWriter. 
- 

válasz  Erasmus

üzenetére Erasmus

üzenetéreNálam igen. Ugyanígy nem jött be, és ugyanezt a hibaüzenetet dobálta ki, de mindig mást csinált. Van, hogy futott folyamatosan és dobálta, van, hogy megállt csak úgy, nem értettem, hogy mi van én sem. Mikor kikapcsoltam az AHCI módot a BIOS-ban, azután egyből jó lett. Mondjuk nem tudom mi köze hozzá, ha egyszer Live rendszer indult csak, na meg később miután felment a rendszer, visszakapcsoltam és jó volt. 
 Esetleg még ha nem friss a BIOS-od, akkor frissítsed, mert más különbség nem nagyon van a gépeink között.
 Mod: jah mégvalami! A webkamera legyen kikapcsolva mindenképp, mert lehet attól van ez. Ugyanis ha az aktív, akkor az USB csatik nem működnek (megfelelően). Viszont lehet, hogy csak oprendszeren belül tod kikapcsolni a gombkombinációval.
 ZCoyote: én is először ezekkel az alternatív kreátorokkal babráltam, de a probléma megmaradt.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest